Gott nytt år!! :D

2009-12-31 @ 19:20:20 ? Permalink ?

Hejsansvejsan!
Det här inlägget kommer att vara en liten hyllning till det gångna året och alla som varit en del av mitt år.


2009 har bjudit på det mesta, många underbara människor, händelser och minnen men även en hel del problem och tårar. Det hände massor med saker jag aldrig varit med om förut och händelser jag fortfarande inte riktigt tror på att dom verkligen inträffade.

Svek och kärlek, skratt och gråt. Utan sånt så lever man inte! Somliga saker kanske det känns som om man klarat sig bättre utan, so be it, men jag tror att utan motgångarna känns inte framgångarna lika bra.

Diverse misstag och pinsamma events måste man ju bjuda på, jag har väl två lr tre misslyckade färgningar och en och en annan kalasvurpa att minnas, skämmas för och skratta åt. Men jag hade kul, oh vad kul det var!

Två galna fester, en operation, en miljard filmkvällar och en hel del hångel senare så sitter jag här, starkare och säkrare än någonsin förut!

Nyårslöftena jag frambringade förra året gick ju inge vidare att hålla, killarna ramlade fram och vikten gick sin egen väg, men det gör mig inget. Jag får göra ett bättre försök med nya löften. Godisintaget måste minskas ganska massor och jag SKA rida och fota massor! Jag ska bli stark i kroppen och sköta skolarbetet bättre.

Önska mig lycka till med det för jag önskar dig all lycka och framgång till nästa år! :D

Jag vill bara säga att jag älskar mina vänner och jag tackar er för det här året och jag hoppas och ber att ni finns kvar för mig ännu ett år!

PussPuss ;*

2010, here we come! :D


Ehm... Muffin!

2009-12-29 @ 22:39:04 ? Permalink ?
Hallåj!
Idag blev en dag över förväntan och det känns väldigt bra att humöret äntligen har vänt mot det bättre.
Jag startade dagen med en ansiktsmask och egocentriskt mys för att sedan roa Lillan med muffinsbakning, men framför allt så väntade jag på Robin:)
Vi firade faktiskt två månader idag! Mat, mys och muffins:)

Eftersom min familj (och jag själv oxå faktiskt xP) är gigantiska muffinmonster så hann jag aldrig få en bild på en orörd muffin så det får bli en uppäten ist xP

Se och njut och önska mig större fotolycka till nästa gång xD

PussPuss ;*

Uppäten muffin

Tänkerier

2009-12-28 @ 21:34:48 ? Permalink ?

Tjo!
Idag har varit något väldigt sämre än jag hade tänkt mig. Pessimisten i mig tog över totalt efter mina tragiska försök att finna underhållning...
För att beskriva hur mkt jag ogillade mig själv idag så kan jag ju berätta att jag försökte göra skolarbete utan att behöva det, satt i ett mörklagt rum i några timmar och ignorerade min kropps skrikande protester och fortsatte att ligga i samma position i några timmar till bara för att hämnas på mig.

Nu ska du inte tro att jag är påväg att bli självmordsbenägen eller nått sånt, en dålig dag kan alla ha. Jag har bara mina egna smått störda sätt att hantera det hela på.

För att pigga upp mig så slänger jag ut  en fin bild från den gamla kameran och siktar sedan mot nästa år...

Nytt år, nya äventyr och en sprillans ny kamera!

PussPuss ;*

Snöbus


RSS 2.0