Motion

2010-08-31 @ 20:20:22 ? Permalink ?
Hejhääj!

Idag är jag fortfarande sjuk. Snorar och hostar som bara den. Blir defenitivt ingen skola imon, jag har äntligen insett att jag måste vila. Dock har jag klipptid imon vid två så då måste jag ut...
Sen på eftermiddan ska jag med mamma till stallet, hon vill rida lite.

Vi har nyss kommit hem från stallet. Idag var det bara långsam skritt som gällde. Han hade nog träningsvärk sen igår och ska skos om imon. Amanda fick sitta på under tiden och hon tyckte det var skitkul :)
Tog några bilder så det får bli dagens bild.

Håll er friska så ses vi när jag är det!

PussPuss;*

Amanda

Long time no see

2010-08-29 @ 21:21:08 ? Permalink ?
Heejeeäh!

Nu har jag haft ett litet uppehåll igen men skolan är på uppgång och jag har häst typ tre dagar i veckan. Orkar inte riktigt sitta här så jättemkt. Men nu kommer det en uppdate :)

I fredags efter skolan gick jag och Robin till Elgiganten och köpte min efterlängtade telefon :) Så nu är jag en stolt och nöjd ägare till en HTC Wildfire! :D

Igår och idag har jag kikat lite på medeltidsdagarna men det var inte lika kul som i fjol. Dyrt med separat inträde till både marknaden och till tornerspelet. Att betala ett inträde och få tillgång till båda hade varit bättre. Men ja, jag betalade iaf och fotade lite under spelet. Tills det började regna :/

Väl hemma igen möttes jag av en av mammas "det vi har hemma"- grytor. Den var hur god som helst! :) Till sen efterrätt gjorde jag en helt vanlig äppelpaj, mums! :)

Igår småfirade jag och Robin dagens händelse, 10 månader tillsammans. Det blev filmkväll med några till hemma hos honom :) Mysigt!

Nu ska jag försöka att inte hosta ihjäl mig. Eller kvävas när jag försöker andas genom näsan x)

PussPuss;*

Tefloonen

Riddare

Riddare

Riddare

Skiss

2010-08-24 @ 21:49:54 ? Permalink ?
Tjoo!

Idag gjorde vi något roligt på teckningslektionen, vi gick ner på stan, satt oss på ett fik och började teckna av de människor vi såg i omgivningen.
Första teckningen blev rätt vind och ful men efter en liten stund fick jag upp farten lite :)

Jag tycker att jag lyckades rätt bra med att fånga en av byggarbetarna utanför fönstret. Snabbskisser är kul och lätta att lyckas med, man kan hoppa över alla små detaljer som är svåra :P
Det utmärkande och särkillda hos en främmande människa, som hållning och kroppsspråk är roligt att försöka fånga.

Senare, om typ ett par veckor, ska jag nog ta med mig blocket och nått att sitta på till stallet och teckna av dom små skruttisarna :)

Nu är det dags att varva ner och sova, även fast jag har sovmorron till tolv!

PussPuss;*

Ost
(gammal bild)

RSS 2.0