Todajj

2010-12-30 @ 19:07:42 ? Permalink ? Vardag
Tjo!

Idag har jag rultat runt överallt med älsklingen. Vi tog en lång, lång sovmorron här hemma och sen knatade vi ner på stan. Han skulle köpa skidhjälm och skor och jag, ööh, ville bara ner på stan :P
Vi hittade inget annat än ett par mjukisar och tant-antihalksaker till mig här så vi bestämde oss för att gå ända till dalahästen. Väl där, stelfrusna och hungriga, gjorde Robin världens fynd. Billiga, skitsnygga skor och en kanonbra hjälm. Näjs! (:

Väl hemma käkade vi och sen pysade han hem igen... Nu har jag tråkigt och vill bara att det ska bli imon så jag får åka till honom (:
Va iofs där igår och åkte skoter till Jennie och tbax, men att åka till älsklingen igen är inget jag vill undvika :)
Vi ska fira nyårsafton ihop, skjuta några raketer, spela och ha det mysigt!

Bara för att så tänker jag nog inte skriva någon jättestor summering av året som gått. Det har gått både upp och ner, precis som vanligt, fast mestadels upp. Jag trivs med min situation just nu och hoppas att allt förblir bra. December var tufft till en början men nu så:)

Hoppas alla mina läsare får ett riktigt gott nytt år! :)

PussPuss;*

Poof<3

2010-12-29 @ 13:37:00 ? Permalink ? Vardag
14 månader med min älskade och underbaraste Robin <3 :)

Du är det finaste jag vet, 'all I want for Christmas is you', hos dig är jag stark, 'I want to grow old with you', aldrig ska jag sluta älska dig...

Du är mitt allt och jag älskar dig ända bort till månen och tillbaka ;)

<33

<3


Snöw

2010-12-27 @ 19:48:42 ? Permalink ? Vardag
ChaChaaa! x)

Sitter hemma once again och trökar. Efter en grymt trevlig kväll, natt och förmiddag ute hos Häggarna så är det rätt dött här hemma måste jag säga...
Jag blev så uttråkad när jag kom hem att jag ägnade över tre timmar åt att göra om på mitt rum. Är lika nöjd som trött- Enormt! (:

Imon blir det optikern, barnvakteri och till sist bio på kvällen. Ska försöka uppföra mig då, även fast det finns vissa saker jag är enormt störd på just nu... Hade en rätt lång diskussion inatt och fortsatte den på bussen hem och det är som att bli petad i ögat nästan.
Usch!

Aja, blir nog att ta en dusch och göra kväll tidigt idag. Trött!

Ska se om jag hittar nått acceptabelt att häva ut från julfesten och bara hoppas att uppkopplingen håller! :P
(Det gjorde den inte...)

PussPuss;*


RSS 2.0