Latmaskdag

2010-01-31 @ 20:20:39 ? Permalink ?
Hejsan!
Orkar egentligen inte skriva nått idag men jag gör det ändå för dom trogna typer som är goda och läser här :) Puss på er!
Släng gärna in en kommentar med uppmuntran om du känner för det, sånt uppskattas verkligen! :D

Anyways, igår hade jag minimys här hemma i soffan med Jen, Linus och Axel. Vi hade bunkrat upp med glass, film och filt. Hoppas ni hade det lika bra som jag! :D

Jen sov kvar så idag har vi tillbringat framför tvn. Kollade på 'My super sweet 16' och garvade åt dom bortskämda brudarna som tjatade och grät för att få sin vilja igenom :P Väldigt komiskt faktiskt.

Eftersom den här veckan har bjudit på två "månadsdagar" så ska jag ta och dela med mig av dom :P
Fem månader i måndags sen jag tattuerade mig och i fredags blev det tre månader med Robin :)
Firade väl inte direkt men vi träffades efter skolan och mysade lite iaf.

Hoppas det duger som update, kmr väl en bättre imon lr så:P Tattueringen neranför!

PussPuss ;*

Tattuering

Form

2010-01-28 @ 15:48:39 ? Permalink ?
Hallåj!
Sitter i sess, som vanligt. Har tre timmars form nu men vi har inte lyckats frambringa nått att göra. Vi har läst lite ur 'Tusen strålande solar', som vi fick låna av svenskläraren igår, istället föra att göra det vi egentligen ska.
Men den är bra! Oooh, så bra den är!! Fast än så länge har jag bara läst typ 150 sidor, men ändå! Hemskt men bra.

Öhhhm... Jo, det blir kör idag. Om en halvtimma typ faktiskt. Om du inte läser det här ikväll ofc... Då kanske det är smartare att skriva tiden ist. Haha, fyra börjar den då:P
Det ska bli skönt att få sjunga lite, det är ytterst stimulerande och underhållande :)

Plugg är vad som borde vänta mig när jag kmr hem. Kulturhistoria och matte men orka.. Bläh...
Det blir nog msn och störa Robin ist :P
Eftersom jag sitter vid en skoldator nu och inte pallar Google så får li leva utan bild ett tag, kanske slänger ut en ikväll om jag känner för det ;P

PussPuss ;*

Nej, dö!

2010-01-27 @ 22:00:09 ? Permalink ?
Hallå.
Jag vet att min rubrik är något hatisk men det är så jag känner just nu. Allt som rör att räkna vill jag utrota från jordens yta!
Allt startades av min mattelärare som lever i sin egen värld som på fullt allvar kommenterar min mattesituation med "det går bra". Vi kan omöjligt leva i samma universum ens!
Han har nu utlyst prov nästa vecka och eftersom jag inte förstår ett piss av det vi ska göra så känner jag mig så äckligt värdelös och skulle verkligen inte ha nått emot att tyna bort och försvinna för alltid!

Eftersom jag inte vill befläcka photoshop med detta levde jag ut mitt hat lite diskret i pain ist. Klaga inte, jag är redan arg.

UTROTA

RSS 2.0