Save Tonight

2010-07-31 @ 13:58:05 ? Permalink ?
Tjohojsan!

Idag är jag äntligen ledig och det är äckligt skönt! Fast jag vaknade väl en sisådär femtielva gånger från klockan fyra till halv tio då jag klev upp. Drömde att mina tänder ruttnade och ramlade ut och att jag slog nån. Vaknade brutalt en gång av att jag klappade till elementet med cp-knölen på armbågen. Inte okej x)

Idag har jag handlat lite. Inte lika knasiga impusköp som igår men nära. Igår blev det tre impusköp i form av hårfärg, plåster och strumpor. Idag blev det deo, fotoram, äpplen och leggins :P

Just nu sitter lillebror och jag och lyssnar på musik. Jag har speciellt fastnat för Eagle-Eye Cherrys låt Save tonight. Fin låt som jag verkligen nöter. EMDs cover är helt okej den med men inte lika bra dock :P
Snar är det nog dags att ge upp och börja packa iordning för kvällens äventyr. Jag skiter i att jag håller på att bli sjuk igen och åker hem till Alice och Annie, färgar håret, kollar på film med folk och sen slocknar på golvet i en hög med alla andra :) Det är sånt som sommaren ska användas till!
(btws, före- och efterbilder på håret kommer snarast!)

Anywho, igår var det grillkväll i Bergs sommarstuga. Åt några hamburgare och kröp sen ner i deras vedeldade tunna med pojkarna. Det var väl runt 40 grader i vattnet hela tiden. Skönt som bara den! Jag längtar redan till nästa gång :P

Aja, nu ska jag sluta kackla och hålla mitt löfte om bilden på Robins fina lilla paket :) Vi ses ute i världen!

PussPuss ;*

Paket

Loveliness

2010-07-28 @ 18:39:58 ? Permalink ?
Häjsaan!

Jag vill bara börja med att berätta att mitt jobb på ålderdomshemmet är riktigt bra. Jag trivs :) Fast det jag får göra är att diska, duka och ibland promenera med dom som bor där. Jag är trött som attan och har fruktansvärt ont i benen när jag kommer hem men under tiden jag är där är jag på världens bästa humör!

Idag när jag slutade åkte jag ner på stan och köpte en present åt min älskling som fyller år imon. Jag ska bara försöka slå in den på ett någolunda normalt sätt. Paketet man får med från butiken avslöjar ju typ vad det är i. Inge roligt med det heller! Jag antar att det blir folie med fina snören som vanligt :P

Efter maten så dök han faktiskt upp här hemma, min Robin<3 Jag har verkligen sakat honom massor dom här dagarna så det kändes bra att träffas en stund. Nu är han framme hos Jen och dom och nåra till ska ut och tälta inatt. Hoppas dom har roligt :)

Imon ska jag på kalas hos Robin, då får vi se hur paketet blev :P Jag lovar att fota det innan han får det så alla får se hur det blev :P Dagens bild är jag i jobbarkläder! x)

PussPuss ;*

Jobb

Daaaaampinlägg!

2010-07-26 @ 21:53:57 ? Permalink ?
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!

Idag har jag jobbat min första dag och jag är heeeelt slutkörd!
Jag får DiiIIIssKSAkaaaaa! HAHahahAHAHaHaAHHaHAHaAHAhaAHAhAHaaa, baaaajs vad trött jag äääääär! xD

Ber tusen gånger om ursäkt för mitt stööööörda inlägg men jag är aptrött!! Jobbajobbajobba, joggajoggajogga, fikafikafika, sjungasjungasjunga! Jag är lyckelig för jag har fått tillbaka min röst igen, den fungerar som vaaahnligt! Bara öronen som dampar fortfarande... x)

Imoooooon ska jag jobba meeera! Jagkommerddddööööööö xD

Jennie, maaaassa socker annars kommer jag somna med huvet på bordet! xP

Wohooooooooooooooooowiiiiiiiiiiie xD

Nej, godnatt, jag måste vara mentalt rubbad.

PussPuss ;*


(Min mentala sjukdom på bild)

Bröd
Pappskalle! xD

RSS 2.0