Zpinky ♥

2010-11-30 @ 20:40:31 ? Permalink ? Vardag
Hej.

Idag skulle jag åkt till Högskolan Dalarna i Falun med skolan. Det blev Falun men inte skola... Det blev djusjukhuset med mamma och Zponke ist.
Han skakade och gnällde, kunde inte kissa och vägrade äta igår kväll och det blev inte bättre på morgonen. Mamma ringde veterinären som sa att vi skulle åka dit.

Väl där blev han undersökt, röntgad och fick lämna både blod- och urinprov. Det var inte tillräckligt för att de skulle hitta felet så vi fick åka hem utan våran lilla fluffiga älskling. Dom lovade att höra av sig efter att de gjort ultraljud och satt kateter på honom.

På eftermiddan ringde telefonen och de sa att han "bara" hade förstorad prostata och att det fanns medeciner som borde hjälpa. Vi får förhoppningsvis hämta honom redan imon! Hade det blivit operation mot njur/urinsten hade han fått stanna bra mkt längre.

Lilla älsklingspuffen, jag saknar honom <3

PussPuss ;*

Bulle

Zponke<3

2010-11-29 @ 10:00:00 ? Permalink ? Vardag
Hejsan!

Nu är det hela 13 månader tillsammans med älsklingen! Det är helt underbart :)
Jag kan inte förstå hur tiden kan ha gått så fort, det var inte länge sen den där kvällen vi åt makaroner och ketchup efter badhuset, morgonen efter då du dök upp för att hinna säga hejdå innan jag åkte bort och jag kommer ihåg känslan jag hade i magen den där första gången du sa att du älskade mig.

Det är helt sjukt, jag blir helt pirrig och bubblig i hela kroppen när jag tänker på dig fortfarande. Jag hoppas att det aldrig slutar!
Du är så himla underbar!

Jag älskar dig Robin Andersson <33

<3

Bufferibuff

2010-11-28 @ 20:22:40 ? Permalink ? Vardag
Hellou!

Idag är det söndag, första advent och allt. Har varit hemma typ hela dan. Åkte ner på stan med mamma, bror och lillan för godisregnet. När dom små fått sitt åkte vi till Jysk och ÖoB för att köpa "blingbling", som mamma sa.
Det blev lampor, girlanger och allt möjligt. Det är numera epelepsivarning i hallen, ljusslingan lever verkligen sitt eget liv... x)

Igår var jag på 36års kalas, Linus och Johannes passade på att slå sig ihop och det var lyckat måste jag säga :) Massor med god mat, tårta och kul folk. Kändes lite surt att åka hem redan vid tolv... Hade utan tvekan kunnat fortsätta länge till! :P

Bjuder på dålig (+ful egobild) mobilbild för den som inte dök upp. Ni missade iaf nått!

PussPuss ;*

LåJ

Fult

RSS 2.0