Egotime

2010-09-30 @ 23:41:49 ? Permalink ?
Tjohej!

Idag sov jag så grymt länge, sovmornar är bara underbara. Sen om Robin dyker upp och gör mig sällskap ett tag och sen skjutsar mig till skolan blir det ännu bättre :)

Hade bara bild (digitalt skapande) idag så det var lugnt i skolan iaf. Fick skjuts hem på Erikas pakethållare så jag slapp gå hem och bära på moppehjälmen :P Täck! :D

Väl hemma blev det mat, plugg och en springrunda. Tog i så jag mådde illa när jag kom hem så då blev det minispa med ansiktsmask, nytt nagellack, lååång dusch, lite olika hudkrämer och till slut blev det mys i soffan och telefonering med älsklingen :)

Har precis laddat hem ett kul program till datorn oxå som gör om ens foton till polaroidbilder, gratisprogram! :) Länkar här men eftersom jag inte hittar var man ändrar färgen på länkar så gör jag såhär-> länk <- klicka mellan pilarna så kommer rätt sida fram :)

Lagt ut en bild jag testade lite snabbt och en väldigt vacker bild på mig i min fiiina rosa morgonrock med ansiktsmasken på xD

I helgen blir det att bo hos papi för att ha hästishelg. Får se om det blir nått uppdaterat då lr inte :P

PussPuss ;*

Mask

Polaroid

Ledig

2010-09-28 @ 23:38:49 ? Permalink ?
Hallåj!

Idag har jag varit ledig från skolan, två inställda lektioner och ett eget arbete. Jag tog mig friheten att ta sovmorgon ända till halv elva:)
Strax efter tolv kom Robin, vi åt lunch och firade vår 11 månadersdag en dag i förväg. Jättemysigt! :)

Runt halv fem blev det stallet, kom dit och upptäckte att det redan var mockat och maten var fixad, det var bara att borsta och hoppa upp! Fick dessutom sällskap ut i skogen på en ny och längre runda än vanligt. Toppen :)

Nu har jag gett upp renskrivningen av filmanalysen och sitter och pratar i telefon med Robin ist :P

Bjuder på en bild på blomman jag fick av älsklingen i helgen när vi var ute och gick :)

PussPuss;*

Blomma

Uppdate!
Filmanalysen blev klar nu, halv ett. Gullig dag det kommer bli imon då xD Puss ;*

Studion

2010-09-27 @ 22:28:49 ? Permalink ?
Halloj!

Idag var det studion som gällde igen på ivalet. Jag och Frida körde på och hade riktigt roligt:) Synd att tiden gick så fort :/
Fick iaf många fina bilder och även några som inte blev fullt lika söta xD

Imon är det lugnt och skönt. Har inga lektioner alls :) Ska träffa Robin, skriva på uppsatsen och göra lite läxor, ta en svänga med hästen och sen en lååång dusch. Ska bara hoppas att någon städat mitt rum och tvättat tills jag är klar med det jag tänkt. Hinner inte med mer än så x)
Nån som är frivillig? :P

Aja, ni får några bilder på mig från idag som Frida tagit med min kamera, ska höra med henne på onsdag om hon oxå vill synas här, jag fick några riktigt bra på henne :)

Nu ska jag använda min återfunna tandborste! Eller inte, jag har köpt en ny x)

PussPuss;*

Studion

Studion

(
ville trycka in fler men mitt internet är helt rubbat... provar kanske mer imon typ)

RSS 2.0