Sjuk

2011-12-26 @ 22:18:18 ? Permalink ? Vardag
Hallåj!

Igår var jag lite sådär småkrasslig men tänkte att det kan ju inte vara så farligt, jag har ju snorat sen i november men nu verkar det ha brutit ut... Hosta, snorig, lite lätt yrsel, ont i huden och svårt att andas. Jippie. Det är ju skönt att jag har hostmedicin iaf, den hjälper lite.

Blä för att vara sjuk alltså. Men det är underbart skönt att inte behöva gå till skolan och koncentrera sig iaf. Och jag har haft det riktigt mysigt med Robin sen igår också även fast jag var lite ensam när han var ute och körde.

Just nu sitter jag hemma hos papi och slappnar av. Har druckit lite te och ser på film. "Indianen Jöns" som pappa kallar den. Han är lite skoj vissa dagar :P

Nu ska jag återgå till filmen och kanske spela något på datorn när jag har bra internet:)

Puss:*

Papi
Papi :)

02:37

2011-12-26 @ 02:41:16 ? Permalink ? Vardag
Hej!

Japp, så dags var tiden när detta inlägg påbörjades. Jag sitter hemma hos Robin och har kidnappat hans dator eftersom han tydligen var natt-chaffis inatt. Jag ville inte gå och lägga mig innan honom så jag plågar mig lite och stannar uppe tills han kommer tillbaka igen :P

Tänkte bara meddela att min jul har varit lika mysig som vanligt och jag är nöjd :) Jag fick min kniv som jag önskade mig och då är allt frid och fröjd :P Haha.

Nu ska jag väl borsta tänderna och sätta mig och glo på mina tår tills Robin kommer tillbaka, det är lite ensamt här faktiskt :P

Sov sött!

Puss:*

Bra dag!

2011-12-22 @ 23:37:13 ? Permalink ? Vardag
Hej!
Idag började runt nio med frukost och fix innan det bar av på äventyr med Erika till gymnasieskolan jag gick på förut. Där träffade vi på nästan halva vår gamla estetklass :)
Vi såg julshowen, drack lite varm choklad innan vi promenerade iväg mot stan i grupp i snövädret. Träffade ytterligare några kända ansikten på vägen mot synsam.
Efter illfärden runt på stan plockade Robin upp mig och vi åkte hem till honom för att ta en runda på skotern innan det blev mörkt :) Efter den rundan spelade vi lite kort hos hans farmor och farfar, hade det bra hemma hos honom och sen lämnade han av mig här hemma igen vid nio.
Nu stjäl jag mammas dator medan hon sover, därav det fula och ihoptryckta inlägget....
Jag har iaf haft en riktigt bra dag och det hoppas jag att ni också har haft. God jul på er! :D
Puss:*

RSS 2.0