Dance

2011-02-27 @ 22:07:19 ? Permalink ? Foto
Tjohej!

Här kommer en sen update med bilder från årets dansföreställning! :)

PussPuss ;*


(Kom ihåg att alla de här bilderna är fotade och redigerade av mig och får inte kopieras utan mitt tillstånd!)


Dans4

Dans2 Dans1

Dans5

 

Dans6

 

Dans3


Störtflod

2011-02-24 @ 18:46:13 ? Permalink ? Vardag
Hejsan!

Nu är jag tbax igen efter ett uppehåll, har varit väldigt trött och sjuk men nu är det påväg åt rätt håll igen :)

Den här veckan har verkligen bjudit på massor med händelser. Det började med att balbiljetterna släpptes, fick baldejt och faktiskt införskaffade en biljett oxå. Kanon! :)
Sen i tisdags så pajade ett rör med vatten och svämmade över "min" halva av stan. Va lite flummigt att gå ut på gatan och det forsade fram massvis med varmt vatten... Skumt.
Det dryga var ju att det inte blev nått kvar i kranen sen xP

Läste massor på tidningens och kommunens hemsidor och försökte fatta vad som hände... Har hittat ett klipp från svt play som visar rätt bra hur det såg ut hemma och vad som hände.
Kika själv om du inte redan sett det :)Idag och igår har jag varit ledig, kikade in på treornas dansföreställning igår och sitter och redigerar bilderna därifrån nu :) Hoppas på att publicera några här ganska snart iaf :)

Tills dess får ni ha det så bra allihopa!

PussPuss ;*

Onsdag

2011-02-16 @ 14:19:04 ? Permalink ? Vardag
Tjohej!

Sitter i kyrkan med Alice och jobbar lite med projektarbetet eftersom vi slutat väldans tidigt. Hade en lång, skön sovmorron oxå :)

I måndags var det alla hjärtans dag och efter skolan gjorde jag och Robin lasagne, gav mamma rosor, pluggade matte, åt choklad och hade det jättemysigt en stund tillsammans innan han åkte hem till sig...

Imon är det torsdag, det innebär en lektion för mig och sedan en fotografeing om jag har tur :) Veckorna går fort nu och det gör mig inget, vill ändå bara ha helg och få vila eller vara med Robin och alla små stackars kamrater :p

Nu ska jag samla ihop mina grunkor och knalla hem till hunden, han vill säkert sova middag brevid mig :P

PussPuss ;*


Alice


RSS 2.0