Full fart

2011-05-29 @ 14:26:07 ? Permalink ? Vardag
Hej!
De senaste dagarna har varit överfyllda. Onsdag, torsdag och fredag har jag varit ute i Horndal och hjälpt till med "Flykten".  Det är ett rollspel som högstadieelever i kommunen fick delta i för att få en liten insikt i hur människor som flyr från sitt land har det.
Jag har haft tre otroligt roliga dagar med ungefär 30 andra frivilliga :)

Sen har det ju varit karneval nu i helgen, men inte för att jag har varit ute och rännt på stan spec mky. Var ute en timma i fredags och sen mitt på dagen igår. Tillbringade kvällen i soffan med Robin framför en film, jättemysigt! :)

Vill också passa på att säga grattis till mami på mors dag, älskar dig! :)

Lägger in ett gruppfoto och en video från en bit av vår flykt. Hoppas alla har en lugn och skön söndag! :P

Puss:*

Flykten


A rainy day

2011-05-24 @ 10:30:45 ? Permalink ? Vardag
Hej!

Idag vaknade jag til en lite halvpurken värld, regnigt och blåsigt, så det var bara att krypa i mjukiskläderna och trampa till skolan i rusket. Jag känner mig lite småkonstig i magen, typ nervös men ändå inte. Helt enkelt bara obehagligt men utan anledning.... Har det kanske med vädret att göra?

Men ändå, igår kom jag fram till vad jag ska pyssla med i sommar om jag nu inte får ett sommarjobb, men jag är elak och säger inte vad det är förän jag vet att allt är klart och så. Typ i augusti. Jag känner att jag inte vill ha press på mig genom en massa frågor och sånt. Men sen så är jag en sån här människa som inte riktigt kan knipa om saker jag hittar på eller ska göra. Svårt det här va....

Aja, hopas alla har en fin dag på insidan även fast det är mulet ute!

Puss:*

Gräs


Hej igen

2011-05-22 @ 17:41:55 ? Permalink ? Vardag
Tjosan!

Nu blev det en sån där jättelucka igen men det gör inte så mycket egentligen. Jag har haft fullt upp i skolan och har för en gångs skull försökt koncentrera mig på det. Det har gått över förväntan också :)

Nu är det ju söndag så det är bara vila som står på schemat. Gårdagen tillbringades hemma hos Robin :) Vi hade tänkt åka båt med hans syssling med det blåste så illans mkt att vi hoppade över det och bara var hemma i solen istället. Kvällen spenderades i soffan framför ett par filmen och med en gigantisk godispåse i knät, mys! :)

Idag var vi iväg på Stefans, vår ungdomspastor, sista gudstjänst här. Han och hans familj ska flytta till Örebro väldans snart... Efter samlingen var det lunch och en massa talare och presenter till familjen och nu när jag har komit hem så känns det lite tomt faktist. Men förhoppningsvis så kommer de tillbaka hit och hälsar på snart och jag ska ju flytta söderut jag med så det kanske händer att vi ses på så vis oxå :)

Nu snart ska jag åka till min stackars mor, som har feber. Är hos papi nu nämligen och har därför ingen ny bild att bjuda på. Det får bli en från arkivet ist :P

Ha det bäst i solen nu!

Puss :*

hestRSS 2.0