Söndag

2011-10-30 @ 12:40:15 ? Permalink ? Vardag
Hej!

Sitter hemma hos mami och bara är. Hade en jättebra eftermiddag/kväll igår. Först födelsedagsfika hos farmor och sen bjöd Robin ut mig på middag :) Ofattbart mysigt och det perfekta sättet att fira tvåårsdagen på!
Efter maten åkte vi hem till honom och såg en film och bara hade det jättebra.
Fast trots att jag hade det så bra med Robin igår så blir inte betyget på den här helgen det högsta tänkbara för tyvärr så har vi förlorat två av bebisarna. En mellan fredags kväll och en igår kväll när jag var borta. Det känns, det gör det, men jag bara hoppas att den sista lilla bebisen ska få klara sig....
Nu ska jag återgå till att inte göra någonting och hoppas på att humöret stiger och att huvudvärken ger med sig...
Puss :*
(Ursäkta hur det ser ut, mammas dator raderar mina tomma rader av någon dum anledning... )

Mozart och co.

2011-10-27 @ 14:57:48 ? Permalink ? Vardag
Hejhej!

Tänkte meddela att jag har träffat dom tre små ludna bebisarna nu och dom var sååå grymt söta! Så små, så små men så söta! Dom har fått pappas virvel mitt på huvudet allihopa :P Diverse olika fläckar i creme/ljusbrunt och vitt har dom också :)

Tänkte vänta med att fota dem tills imon och läga upp dom här sen någon dag så ni också får se :)
Vi tänkte vänta med att kolla kön och namnge innan dom har klarat de första kritiska dagarna. Känns som att det inte skulle vara lika svårt att förlora en då liksom...

Lägger in en bild på lilla hjärtegrisen Mozart som numera är trebarnsfar :P

Puss:*

Mozart

Snabbis

2011-10-26 @ 13:59:54 ? Permalink ? Universitetet
Tjohej!

Tentan är klar, grupparbetet är grundat och jag har flytt till Karin som tar sig en tupplur. Jag sitter här och lyssnar igenom hennes musik och väntar. Två och en halv timma kvar tills tåget hem går, längtar! :)

Hoppas alla har en fortsatt bra dag!

Puss :*

RSS 2.0