Hos mami

2012-04-29 @ 13:19:57 ? Permalink ? Vardag
Hej!
.
Idag har jag hittills mest bara slappat, hjälpte Pändi att starta tvättmaskinen nyss bara.
.
Borde gräva fram mitt skrivbord och demolera det, rota i garaget och se vad som finns där, sen städa ur en bur och till sist placera alla utvalda grunkor och mojänger i garaget för upphämtning imon.
Farmor ringde nämligen nyss och sa att dom kan komma och hämta grejerna redan imon för att det ska gå smidigare på tisdag :)
.
Igår då. Då var det kalas hela dagen. Fika, tårta, paket, mat film och chips. Allt detta med sällskap av människor jag tycker om :) Bättre kan det liksom inte bli. Nöjd :)
.
Nu ska jag skärpa mig och komma igång! Ska nog kanske leta reda på nått litet till Robin oxå, vi har ju 2½ år idag! :)
.
Ha det bäst allihopa!
.
Puss:*
.
<3
:) <3

20

2012-04-25 @ 20:52:26 ? Permalink ? Vardag
Hejhej!

Jag har haft en riktigt bra dag idag, trots att jag vaknade runt halv fem av brutala mardrömmar. Dagen började med frukost på språng, Johanna ringde nämligen precis när jag vaknat och undrade om vi ville följa med och hämta deras nya kisse.
Väl där mötte vi ett helt gäng med söta kissemissebebisar och vi blev så kära i allihopa!

Käkade skräpmat till lunch som vi köpte med oss hem till Johanna. Käkade och mysade med deras nu två små kissemissar och pysade sen ner till Trappan för att käka :)

Nu sitter jag hemma ochär proppmätt, nöjd och glad :) Har fått så många fina grattishälsningar från många håll och det känns bra liksom, hela vägen in :)

Nu ska jag och Karin bara mysa till det med en film! Hoppas ni har det lika bra som jag! :)

Puss:*

Ego
Dagsfärsk och jätteny bild för en gångs skull! :P

Hmm

2012-04-24 @ 18:02:34 ? Permalink ? Universitetet
Hej!

Pre-födelsedagsfikar med Karin och borde plugga. Borde läsa veckans 400 sidor och skriva iaf en av de tre texter jag borde ha gjort ganska pronto. Men gör jag det? Nä. Varför göra det när man kan skjuta upp det en dag till?
Usch vad trött jag blir på mig själv!

När helgen kommer vet jag att alla mina chanser till plugg är som bortblåsta med tanke på kalas och så. Det ska tydligen vara stort att fylla 20, men vad vet jag... Är faktiskt bara 14 i skallen så...

Men ja. Imon blir det käk på Trappan med trevligt folk och åker sen hem sent på torsdag. Släkten kommer och stojar på lördag och valborg är planerad med Robin och 1:a maj sitter jag i bilen mot Norpan med del två av mitt flyttlass. Äntligen! :P

Nu vet ni att jag lever! Nu ska jag laga mat så detta kan fortgå någolunda smärtfritt :P

Puss:*

Soligaben
Me want sommar.
Ps dog just, blev lite ledsen i ögat...

RSS 2.0