Purken

2012-08-30 @ 18:42:35 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Sitter här och tycker lite synd om mig själv. Jag har lyckats få en sån där gosig sprängande huvudvärk och ett lättare illamående på det. Då tycker jag att det är okej att tycka synd om sig själv.
 
I övrigt idag så har jag promenerat sisådär 7km med Johanna på förmiddagen och sedan tittat på när Karin bakat och sen har vi provat lite grejer till morgondagens Nolle-p aktivitet. Lite till finsittningen också måste jag erkänna :)
 
Bläää, jag blir så kelsjuk när jag har huvudvärk. Vill bara krypa upp i soffan och lägga huvudet mor Robins bröstkorg och halvsova resten av kvällen. Det dryga är att det inte går. Jag är hemma och borde plugga.
Hade egentligen tänkt hjälpa till med dagens aktivitet, men det var nog intelligent att låta bli, har en tendens att få långvarig huvudvärk om jag inte vilar...
 
Aja, nu ska jag försöka få i mig något och sedan bläddra lite i kurslitteraturen...
 
Puss;*
 
 

Uppdate

2012-08-28 @ 10:47:00 ? Permalink ? Universitetet
Hej!
 
Nu blev det ett litet glapp i uppdateringen, men det är okej. Nolle-P rullar på, jag åker till Robin och myser samtidigt som jag pluggar, syr och tar hand om djuren. Mycket att göra och väldigt lite tid till datorn.
 
Är det någon som vet om det finns en blogg.se app för android? Tycker det är så tråkigt om den bara finns för iPhone men inte för android... Jag skulle skriva mer om jag kunde uppdatera från telefonen iaf.
 
Men nej, nu kom jag ifrån det jag hade tänkt skriva om! Jag tänkte berätta om hur flitigt jag jobbar för att få fast alla nya märken på min kära overall. Igår när jag räknade var det närmare 25 nya märken, och vi har bara haft en aktiv vecka ännu! Planen är att få fast så många som möjligt på så kort tid som möjligt och sedan införskaffa två till. Bara två, sen får det räcka för den här gången.
 
Sen tänkte jag berätta om Harlem , Lilly Rose och Nova.
Nova kom hit igår, hen är en nalle från Build a bear och är helt fantastiskt jättegosig! :D Att besöka build a bear är något jag måste rekommendera! Gör det och ni kommer förstå vad jag menar!
Lilly Rose är Karins lilla kisse som hon tog över i torsdags (tror jag). Pratglad och jättefin bengal på tio månader som busar järnet här i lägenheten om dagarna :) Mysigt värre! :D
Harlem är Mozarts nya kompis. Han är nio veckor gammal, choklad- och svartfärgad och jättesöt, men lite feg. De har bott ihop i en vecka snart och det fungerar över förväntan än så länge :)
 
Bilder är det lite snålt med än så länge, iaf på Harlem. Det har inte funnits något bra tillfälle att få några bättre bilder på någon ännu. Är ute och ränner för ofta :P
Mobilen får stilla er hunger så länge! :P
 
Puss ;*
 
Harlem gömmer sig bakom Mozart
 
Trött Lilly
 
Jag och Nova :)
 

:)

2012-08-22 @ 16:45:18 ? Permalink ? Vardag
 
Grisisarna på vift :)

RSS 2.0