God morgon

2012-12-30 @ 12:23:06 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Har ganska nyss vaknat upp efter en väldigt god sömn på en bekväm soffa :) Kvart i fyra tror jag klockan var när sista datorn slocknade, jag däremot somnade till lite redan halv tre och sov en stund medan de spelade :P
 
Nu har vi kommit igång igen, några färre än igår med det går med full fart ändå. Tänk att lan är så trevliga.
 
Nu ska jag återgå till att spela, jag med. Ha en trevlig dag :)
 
Puss ;*

Lan

2012-12-30 @ 01:25:07 ? Permalink ? Vardag
Hejhej!
 
Sitter just nu hemma hos Linus bland ett gäng glada gossar som just dragit igång en match lol. Själv vilar jag händerna en stund efter många timmar på Minecraft och Tekkit. Skojs :) Blev rätt förvånad när jag blev inbjuden, suger hårt på de flesta av spelen även fast jag håller på lite då och då med dem :P
 
Men ja, jag tror vi började runt sju på kvällen och nu är klockan snart halv två x) Trodde att jag skulle ha slocknat i soffan för länge sen, men jag håller igång ännu!
 
Btws så tog jag en sväng på stan tidigare i eftermiddags. Det blev inte så mkt, underkläder, en fleecejacka, pannband och några olika par vantar:) Nöjd och glad! Förutom att jag ville ha en kavaj men hittade ingen som satt bra och som fanns i min storlek.
Surt!
 
Aja, åter till lanet! Ha det bäst :)
 
Puss ;*
 
 

Mellandagsrea

2012-12-28 @ 10:33:55 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Idag har jag gjort årets första köp på mellandagsrean. Det blev en Percy junior, äntligen! Efterföljaren till min HTC Wildfire kommer alltså att bli HTC Desire X som anländer i brevlådan strax efter nyår :)
 
Glad tjej :)
 
Nu ska jag nog äta frukost och sen ta en dusch innan jag slänger i en maskin tvätt :)
 
Puss ;*
 
Percy (HTC Wildfire) Källa till bild!
 
Percy Junior ( HTC Desire X) Källa till bild!

RSS 2.0