Slappdag!

2012-01-29 @ 13:37:29 ? Permalink ? Universitetet
Hej!

Idag har inofficielt blivit utsedd till slappardagen nummer ett! Typ iaf...
Igår var det nämligen vinterkravall och jag och Karin bestämde oss för att gå även fast jag inte har min overall här. Efter att ha promenerat dit och stått ute och köat utanför Trappan alltför länge kom vi äääntligen in och började då leta efter märket vi faktiskt egentligen gick dit för att köpa.

Till vår besvikelse fanns inte märket vi ville ha men det gjorde innte så mkt, vi träffade lite trevligt folk som efter en stund lurade oss att dansa och det var inte lite roligt det heller :P Vi hoppade runt som galna och jag har nog aldrig haft så kul ute förut :)

Trots roligheterna begav vi oss hemåt ganska tidigt, runt ett nån gång tror jag. Trappan stängde inte fören tre men lika bra att sluta på topp kände vi :P Promenaden hem tog väl en sisådär 35-40 minuter så man somnade ju inte före två heller och därav tröttisdag idag!

Nu blir det lunch och sen iväg och inhandla något litet gott till ikväll, filmmys som vanligt! :)

Hoppas du har haft en bra helg hittills! :)

Puss :*

Trappan
Vinterkravall-N, Tema: Pistvakt

Inställt

2012-01-27 @ 16:38:06 ? Permalink ? Universitetet
Tjohej!

Idag var föreläsningen inställd och istället för att ha lite självkontroll och vara duktig hela dagen så har jag joinat Karin och sett på film och spelat lite (massor) på mitt meningslösa spel, ehee... Men ja, jag tror att vi hinner plugga både ikväll och i helgen och i nästa vecka. Nästa aktivitet  är ett litteraturseminarie på tisdag och tills dess är det ju några dagar :)

Jag längtar hem litegrann faktiskt, men det är väl bara för at jag vet att det är så långt kvar innan jag kan åka nästa gång. Det är ju iaf skönt att jag slipper känna att jag inte vill stanna här i lägenheten som det var förut innan jag flyttade. Nöjd tjej iaf :)

Nu ska det väl snart lagas mat hoppas jag, kurr i magen!

Puss :*


Gammal

Sånt man längtar hem till!


Murvelgurgel

2012-01-25 @ 11:55:35 ? Permalink ? Universitetet
Hej!

Nu har äntligen Csn-pengarna kommit in på kontot och hyran är betald och man börjar inse att man överlever den här månaden med. Skönt! Något som är mindre skönt idag är min mage. Är helknäpp och jag vet att jag måste till skolan om en timma... Känns lite mindre bra...

Aja, jag lyckades iaf fixa vårt trådlösa internet i förrgår så nu är det löst oxå. Varsin dator och bra internet är inte helt fel  kan jag säga :)

Hade tänkt åka hem nu i helgen men det blir inte så ändå, jag måste läsa och sen är det kravall på lördagen som jag inte gärna vill missa. Postar en present till lillebror som blir 17 på söndag, för alla älskar väl riktig post? :)

Nä, nu ska jag göra mig klar för skolan och hoppas att magen skärper sig...

Puss:*

Skolan

Gammal bild på skolan


RSS 2.0