Intressant

2012-07-25 @ 20:56:01 ? Permalink ? Vardag
Hejhej!
 
Idag har mestadels spenderats ute i solen :) Det har varit riktigt skönt faktiskt och verkligen på tiden måste jag säga :P
Tog en promenad med hunden förbi affären oxå för att kombinera hundpromenad, vara i solen och handla middag på en gång.
 
Senaste timman har jag kikat lite på en lite äldre dokumentär på svt.se och läst lite om Russen som lever så gott som vilda på Gotland. Är väldigt spännande att kika på och lära sig lite mer :)
 
Slänger upp den här så får ni oxå kika om ni känner för det :)
 
Puss :*
 
 

Helgen

2012-07-22 @ 15:43:34 ? Permalink ? Universitetet
Hejhej!
 
Just nu har jag en liten paus i min överfulla helg. Efter torsdagens Bobwalk åkte jag ner till Norpis för att fira Karin en snoa och kolla hur illa branden behandlat grannhuset.
 
Efter en utomordentligt trevlig dag med Karins familj blev det besök av några av hennes gamla Estetkamrater och vi höll igång till sent inpå natten :) Morgonen efter (igår alltså) hann jag inte mycket mer än att slänga i mig en macka och se över packningen innan det var dags att ta tåget tillbaka till Avesta igen....
 
Väl framme vid stationen missar jag bussen in till stan precis, trots att SJ skött sig och vi kom in i tid. Undrar hur kommunen tänkt när de säger att de anpassat bussarna efter tågen??
Aja, jag hade kollat på internet där det stog att bussarna avgick var 30:e minut men tänkte dubbelkolla i kuren bara för att vara säker. Tabellen där informerade mig om att det inte skulle gå någon mer buss idag (utöver buss 500 som jag inte skulle med...) så jag började knalla. Efter 20 minuter möter jag bussen som enligt internet skulle avgå 30 minuter efter den jag missat, men som enligt tabellen på plats inte skulle komma.
Irriterande.
 
Jag fick mig dock en timmes promenad i solen, och det ska man väl inte klaga över men jag är lite bitter av mig.
 
Kvällen tillbringades hos Jennie men eftersom många verkade lika trötta som jag och Robin skulle upp vid fem i morse så slutade kvällen tidigt. Lite synd eftersom vi brukar ha så skoj...
 
Nu har jag tillbringat eftermiddagen med att lyssna in stämmor och fräscha upp minnet lite kring sångtexter. Ikväll är det nämligen dags för körrep!
 
Framträdandet äger rum på lördag ute i By kyrka klockan 12:00 för den som vill komma och lyssna på oss :)
 
Nu ska jag väl börja plocka lite, imon är det kalas..
 
Puss:*
 
 
 

Hela vinden är bortbränd, vet inte hur många lägenheter som oxå förstörts...
Tack och lov skadades ingen!
 
 

Smultronstället

2012-07-18 @ 20:50:36 ? Permalink ? Foto
Hej!

Kom på i morse när jag åt frukost att jag glömde berätta om hemresan från Öland!
Vi körde i stort sett i sträck ända till Söderköping där vi stannade för att ta en glass på Smultronstället :)

Efter en timmas köande i både regn och sol utanför fick vi komma in och beställde vi en varsin kanongod glass som jag faktiskt hann med att fota :P Jag bestämde mig för en choklad och vaniljglass blandning med varm fudge, minimarshmallows, en brownie och grädde :) Otroligt nog så fick jag i mig hela glassen också!

Därefter åkte vi vidare mot Norpis där vi hälsade på Karin innan vi körde vidare hem.

Resan tog totalt 10 timmar för oss, och vi var lagom rastlösa och trötta när vi kom hem.

Nu ska ni få se vilka små glassar vi fick!

Puss :*

"Se glad ut, jag måste ta kort innan vi äter dom!!"
 
 
Min glass var chokladig och Robins var frukt och nötig :)

RSS 2.0