Fadder

2012-05-31 @ 19:50:46 ? Permalink ? Universitetet
Tjohej!

Efter en hel dag med plugg och skolrelaterat gojs så sitter jag nu här, helt slut och med tamponger i näsan. Fick nästan inte sova ett dugg inatt på grund av halsont och sen är pollennsäsongen inte över än. Uh...

Men ändå, började dagen med att skriva på portfolion innan det blev dags för lunch med gruppen i skolan. Efter det nötte vi vårt performance till strax efter tre innan jag och Karin tog en runda på stan för att käka och fönstershoppa lite. Vid fem var det nämligen dags för fadderträff.

Träffen gick bara fint, jag har nu en överblick över höstens Nolle-p och vet vilka kvällar jag ska göra vad :)
Något som däremot inte var lika roligt var när de gick igenom "nollefriden". Det är en del av kontraktet jag måste skriva på som fadder som ungefär innebär att jag inte får utnyttja nollan, inte göra sexuella anspelningar mot nollan eller att inte kränka nollan. Det innebär också att jag inte får behandla Robin som min pojkvän offentligt under läsårets tre första veckor eftersom han då är nollan.
Sur brud.

Men aja, nu ska jag sluta vara bitter över det och roa er med en bild på en snorig och trött brud innan jag fortsätter med portfolion.

Puss :*

snor
Man gör väl allt för att slippa snyta sig varannan sekund!

Parpluggar

2012-05-30 @ 20:46:34 ? Permalink ? Universitetet
Hej!

Sitter just nu och lyssnar på när Karin läser igenom manuset till vårt performance. Vi har hittils fått ihop ungefär tio av våra femton minuter som krävs. Ganska underhållande faktiskt :)

Samtidigt sitter jag här och petar i min portfolio. Än så länge är 6000 av 20 000 tecken ordnade, så det är väl ungefär 15 000 kvar till sommarlovet då :P Bara att skriva på!

Fixade hela VFU- delen igår och inriktar mig idag och just nu på musik. Sen blir det nog drama eller rörelse så jag inte behöver oroa mig över att kanske inte kunna göra klart de delarna om jag blir tvungen att fortsätta efter lördag, det är ju Karins böcker. Bilden sparar jag till sist eftersom det är mina böcker och "mitt" område :)

Nu ska jag återgå till skrivandet och spånandet med Karin.

Ha det bäst! :)

Puss :*


Tisdag

2012-05-29 @ 18:56:47 ? Permalink ? Universitetet
Hejhej!

Idag har jag gått sista dagen på min Vfu-plats. Det var väl kanske ingen höjdare att inse att klockan nått halv tre och att det var dags att gå. Jag bestämde mig för att inte göra någon stor grej av det genom att berätta för barnen att jag inte skulle komma tillbaka mer. Det skulle antagligen bara ha fått mig att bli upprörd i onödan. Kanske dem också.

Tog spårvagnen hem med en konstigt tom känsla i magen. Nu, några timmar, en okänd mängd ugnspannkaka och en för lång powernap senare känns det lite bättre iaf.

Nu borde jag skärpa mig och skriva på portfolion. Jag kan inte begripa varför, varför, varför det ska vara så svårt att bara göra det någon gång! Jag hatar att jag maskar och smiter undan bara för att jag är trött. Sen sätter jag mig här och klagar ist för att skriva.
Hm, gillar inte den sidan av mig, det måste få ett slut.

Nej, nog klagat nu! Hoppas alla har haft en fin dag :)

Puss:*

RSS 2.0