Funderar

2012-10-30 @ 14:09:14 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Sitter och underhåller mig själv med planlöst surfande på nätet. Eller ja, gjorde. Sen stötte jag på några barfota-fantaster inom hovvård och hästhållning som har fått mig att fundera lite. Jag googlade runt lite och ramlade in på en hemsida med olika sorters kurser för hovvård och sånt.
 
Nu sitter jag och filurar på om jag ska gå iaf grundkursen när jag är klar med den här utbildningen och sen kanske till och med gå utbildningen för hovformsspecialist efter ett tag.
 
Eftersom jag innerligt hoppas på att kunna skaffa mig en egen häst någon gång snart i livet så kan det vara praktiskt och väldigt bra att själv kunna verka och ta hand om hovarna på den. Kanske till och med ha ett litet företag och jobba lite lätt med det?
 
Drömma kan man ju iaf! Den som känner för det kan ju kika lite själv på http://www.sanhcp.org/ och läsa om både kurserna och annat om barfotavård.
 
Puss ;*
 
 
 
Hästhov från denna blogg hittad via google.

Jösses....

2012-10-29 @ 19:49:52 ? Permalink ? Vardag
Hallå!
 
Gissa vad jag just har gjort....!
Jo, jag har just beställt en one piece! Herreguuuud! En riktig oxå!
 
Trodde aaaaaldrig att jag skulle göra det så nu får vi hoppas att den är värd det! Väntar som en liten unge på julafton på att få hem den!
 
Nu ska jag skärpa mig och faktiskt plugga lite :P
 
Puss ;*
 
Denna blev det!
Från http://www.pieceofnorway.se/

Måndag

2012-10-29 @ 18:01:38 ? Permalink ? Universitetet
Hejhej!
 
Idag har det inte hänt mkt. Vaknade sent, släpade mig ur sängen och åt fukost för att sedan släntra efter Karin till affären. Efter det vaknade jag till lite iaf.
 
Har mestadels bara pluggat eller gått igenom pluggrelaterat gojs under eftermiddagen. Ny studiehandledning innebar ny utskrift och en tredje genomgång med överstrykningspennan. Men nu har jag koll igen.
Sen fick jag låna en bok av Johanna att läsa inför seminariet imon, verkligen jättesnällt! Så nu behöver jag inte ha ångest över det ikväll :)
 
Har även firat min och Robins treårsdag lite för mig själv. Mest bara med glada tankar om tacksamhet och trygghet typ. Jag har det så otroligt bra! :)
 
Nu ska jag återgå till min uppgift och sen bara ta det lugnt resten av kvällen :)
 
Puss ;*

RSS 2.0