Helg

2012-09-29 @ 18:18:43 ? Permalink ? Universitetet
Hejhej!
 
Idag har det bara varit lugnt, vaknade vid halv elva och låg kvar fram mot tolv nånting och bara hade det mysigt brevid Robin. Tänk att det kan vara så mysigt att vakna brevid den man älskar! :)
Sen när vi väl kom upp blev det frukost och sedan pysslade Robin lite med min dator (vet inte vad han gjorde, men ändå!)
 
Vid halv fyra gick vi ner på stan för att äta tidig middag, jag fick välja var vi skulle äta och vad, så skulle han bjuda mig :) Jag valde en kycklinggryta med curry och ris, mums!
 
Nu sitter vi hemma igen och jag tar det lite lugnt medan han pysslar med lite skoluppgifter innan vi ska kolla på film senare :)
 
Hoppas alla har en trevlig helg!
 
Puss ;*
 
 

Längtar

2012-09-27 @ 17:28:00 ? Permalink ? Universitetet
Hej!
 
Har ju gjort min aktivitet med barnen idag och jag har just skrivit klart den delen i min rapport. Nu är jag lite lätt distraherad och längtar till helgen!
Robin kommer hit :)
 
Visst att vi bor relativt nära nu men det är ändå inte så överdrivet ofta som vi träffas, därför så ska det bli extra mysigt att få träffa honom nu :)
 
Tänkte bara säga det, haha :P
 
Puss ;*

Regn!

2012-09-26 @ 18:50:00 ? Permalink ? Universitetet
Hej!

Idag är det onsdag och onsdag är lill-lördag! Därför ska jag och Karin mysa ner i soffan med Ben & Jerry och se på Vampire diaries! :)

Dessutom är det världens mysigaste regnväder ute. Perfekt avslut på en sömnig dag!

Puss ;*


RSS 2.0