Jag som gillar vatten....

2013-04-30 @ 15:53:30 ? Permalink ?
Hej!

Hittills idag har jag lyckats välta ett fullt glas med vatten över mig själv under lunchen, sen en fjärdedel av vattnet i skurhinken över golvet i "köket" och resten av vattnet i "hallen" här hemma.

Jag är trött, blöt och irriterad till tusen!

Känns som om jag borde gå och lägga mig istället för att ge mig iväg till Karin, men hon kan förhoppningsvis lindra mina negativa känslor (det behövs!). Så länge jag bara får grejer med lock att dricka ur går det nog bra....

Nej, jag får leta reda på något torrt att ta på mig och försöka göra mat innan pendeln går!

Puss ;*
Måndag

2013-04-29 @ 22:35:29 ? Permalink ?
Hej!

Jag har haft fullt upp idag! Ringt några samtal, fått hjälp att lägga upp en klänning, letat nya ridbyxor, shoppat med mamma, klippt hennes hår och fått mitt eget friserat.
Dessutom har jag packat mitt liv och rullat söderut igen.

Här nere har jag bara hunnit ta en närmare titt på en av mina presenter. En pytteliten söt dammsugare har jag fått och tagit ner hit :)

Nu ska jag sova, imon är det en heldag med föreläsning, grupparbete och workshop som gäller!

Godnatt allihopa!

Puss ;*


Dammsugaren!


Stan och fotorunda

2013-04-27 @ 16:25:30 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Idag blev det att motionera loss kameran ordentligt, följde med My ut på en runda att ta några porträtt på henne :) Jag tänkte vara lite tråkig och inte visa er något idag, utan hålla lite på dem tills jag är tillbaka i Norrköping och har min egen dator igen.
 
Vi tog även en sväng ner på stan efte fotorundan och jag fick med mig några nagellack, deo, handkräm och en hårolja hem. Inget avancerat alltså :)
 
Nu blir det att ta det lugnt och slappa och imon blir det kalas :)
 
Puss ;*

RSS 2.0