Flummigt

2013-02-28 @ 19:07:46 ? Permalink ? Vardag
Hej igen!
 
Klickade runt lite planlöst medan jag beundrade min blogg lite sådär självbelåtet måste jag ha kommit åt något. Kolla hur det blev!
 
Det var iofs lätt fixat, men nu vet jag hur bloggen ser ut i 3D :P
 
Puss ;*
 

Hemlängtan

2013-02-28 @ 17:25:00 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Jag har gått nu i flera veckor och inte känt någon hemlängtan, senaste gången jag var hemma var i början av januari och sedan har tiden och pengarna bara inte räckt till att åka hem. Min älskade mamma kom hit i förra veckan och jag trodde att jag skulle kunna klara mig minst en månad till men icke.
 
Nu har hemlängtan slagit till, men som tur är bokade jag just en biljett hem. Längtar redan!
 
Puss ;*
 

Dag 12 – Det här är jag bra på

2013-02-28 @ 11:13:00 ? Permalink ? Vardag
Dag 12.
 
Det är jättesvårt att bekräfta sig själv och säga bra saker om sig själv tycker jag. Det är inte något som händer så ofta för mig så det här blir ett egoboostinlägg som får bevisa lite för mig själv vad jag egentilgen kan. Jag är inte så dum som jag ibland intalar mig själv att jag är..
 
Jag  är bra på att fota och redigera mina bilder. Jag är bra på att fixa headern till min blogg. Jag  är bra på att baka och smaka!
Jag är bra på att rida och fixa i stallet och jag är bra på att trickträna hundar. Jag är bra på att rama in bilder och att bygga möbler.
Jag är bra på att vara en bra kompis till mina vänner. Jag är bra på att prata och att lyssna. Jag är bra på att ordna filmkvällar och att mysa.
 
Jag är bra på att vara jag!
 
Puss ;*

RSS 2.0