Måndag

2013-07-29 @ 22:52:47 ? Permalink ? Vardag
Hej!

En högst trevlig dag har passerat. Jag mår fint trots förkylningskänningar och känner mig som om jag är på toppen av livet igen, äntligen!

Har firat Robin igen i eftermiddags, denna gång med hans familj och några släktingar. Mysigt :)

Nu har jag legat slängd i soffan hemma ett tag. Har förgyllt kvällen med glass, jordgubbar, nougatsås och hemmagjord maräng och strax blir det sängen :)

Puss ;*


Lördag

2013-07-27 @ 13:43:40 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Det här med rubrikerna alltså? Det är ju jättesvårt att hitta på nått att trycka i den där rutan! Menmen, det får väl fungera med veckodagarna när fantasin tryter, då får jag ju lite koll på var i tiden jag har tagit vägen :P
 
Aja. Igår var vi över hos grannarna och firade My som fyllde 20. Vi var ett gäng som lekte lite lekar, åt gott och umgicks. Strax före tolv insåg jag vad klockan var och att jag skulle upp vid sju och att det fick vara nog med roligt för idag.
 
Knallade hem ganska direkt då men lyckades snattra i telefon med Robin till minst halv tre! Tuff morgon blev det ju kan jag säga :P
 
Dessutom lånade jag min brors moped för att ta mig fram imorse och det var lite klurigt. Han har ett sånt därt stort åbäke med växlar och grejer, tung är den oxå. Men det gick bra! Nu är jag hemma igen :)
 
Ikväll blir det att fira nästa blivande 20-åring!
 
Puss ;*

Onsdag?

2013-07-24 @ 10:16:20 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Nu börjar jag bli rejält vilse bland veckodagarna, jag tror att det är onsdag idag iaf. Amanda fyllde år igår, och till det så hade jag om mamma bakat både tårta och fina dumle-cupcakes (Som jag självklart har missat att fota och nu är de uppätna...)
 
Idag blir det en snoa på stan med Eve och sen kommer Robin på eftermidagen. Mysigt :)
 
I övrigt så tror jag att jag håller på att bli sjuk eller nåt. Nyser som en dåre hela tiden och har blivit lite snorig oxå. Det är inte populärt och jag varken vill eller har tid att bli sjuk just nu! Blä!
 
Får kurera mig genom att hänga i soffan och låta bli att bada så hoppas vi att det går över utan att bryta ut :)
 
Ha en trevlig dag allihopa :)
 
Puss ;*

RSS 2.0