Filmkväll

2013-06-29 @ 23:37:43 ? Permalink ? Vardag
Hej!

Kom nyss hem från en filmkväll ute i skogen hos Jennie. Skooooojs! :-)

Vi såg Megamind och Titanic II. Den senare av dem var med engelskt tal och undertexter som översatts från finska till svenska med hjälp av Google translate eller nåt! Roligt värre! :-P

Vi konstaterade även att det var en underdrift att kalla den för b-film, f borde vara lagom.

Nu blir det nog slutet av Catch me if you can med pappa :-)

Puss ;*Mitt i natten

2013-06-29 @ 01:49:56 ? Permalink ? Vardag
Hej!

Kom just hem till pappa och har parkerat i min säng, trött. Tröttare än jag trodde faktiskt. Fast kanske inte så konstigt om jag tänker efter...

Dagen som har gått spenderade jag till största delen med Robin. Vi var iväg med en kompis till honom till Valbo för att titta lite, fikade sen hemma hos kompisen, åkte tillbaka till Robin och sov en stund i solen innan jag åkte hem och käkade.

Sen blev det att träffa ett gäng glada typer från kyrkan, vi tog en tur till lekparken och hade kul nån timme innan det blev tv-häng hos Linus och till slut läggdags för mig här hemma.

Men nu räcker det med babbel här! Godnatt och sov gott allihopa!

Puss ;*

Najs

2013-06-26 @ 18:19:23 ? Permalink ? Universitetet
Hej!
 
Klickade mig nyss in på studentportalen av en slump, länken kom upp och jag tänkte att jag lika bra kunde kolla resultaten när jag ändå öppnat sidan.
 
Det kändes riktigt najs att kunna se 120Hp godkända och slutförda! Tre av kurserna bär VG och den senaste av dem, som blev klart förra veckan, är värd hela 15 poäng. Jag kan inte vara mer än nöjd med det!!
 
Jag ska luta mig tillbaka en stund ikväll och vara glad över vad jag har gjort i studieväg efter studenten. Två år på universitetet är avklarade och det är bara ett och ett halvt kvar till examen nu!
 
Taggad tjej! :D
 
Puss ;*

RSS 2.0