Soligt

2013-03-31 @ 20:33:28 ? Permalink ? Hästigt
Hej!
 
Kom ut ur duschen för ett tag sen efter stallturen. Det blev en mysíg skrittur i solen och det var skönt att få komma upp i en gammal bekant sadel igen. Det var som att möta en riktigt gammal god vän och bara fortsätta där man var när man sist sågs.
 
Var kul att se att han är så fin fortfarande och att han kände igen mig i hagen :)
 
Nu ska jag kika på tv en stund och ta det lugnt resten av kvällen!
 
Puss :*
 
Blev inga nya bilder så ni får en favorit istället :)

Söndag

2013-03-31 @ 11:46:00 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Hade just skrivit ett sånt där lite mysigt och lite roligt inlägg och så klantar blogg.se bort det.
 
Hatar verkligen att hela inlägget försvinner ut i ingenstans när jag trycker på publicera.... Jag trodde att det skulle komma ut på bloggen då, men jag kanske har missförstått det där?
 
Men ändå, snabb sammanfattning då. Glöm inte att klockan ställdes fram en timma inatt, jag ska nu hänga med Linus ett par timmar och ska sen iväg till stallet för att träffa Jennie och Lillen.
 
Hoppas att mina byxor inte spricker i skrevet under den tiden!!
 
Puss ;*

Mätt

2013-03-30 @ 20:53:07 ? Permalink ? Vardag
Hej där!
 
Sitter hemma hos mamma och häckar, har haft en riktigt bra dag  både idag och igår och är riktigt trött nu.
 
Jag fick träffa Robin igår, det blev att jag åkte dit och umgicks med honom och hans familj hela kvällen och sov kvar. I morse började vi med frukost vid tio och sen åkte jag och robin iväg till farmor och farfar för en påskfika. Pappa och Tobbe mötte upp oss där :)
 
Efter fikat satt vi och bara hade trevligt ett tag innan det bar av hemåt. Här hann jag inte mer än sätta mig ner innan det var dags att gå iväg til en av mammas kompisar för påskmiddag. Massor med mat och trevligt sällskap gjorde att tiden gick fort. Vid sju någon gång var vi hemma igen och sedan dess har det inte hänt mycket :P
 
Nu ska jag sätta mig och spela en sväng innan jag lägger mig :P
 
Puss ;*
 
 
Älskling :)

RSS 2.0