Slö

2013-05-30 @ 18:24:10 ? Permalink ? Vardag
Hej!
 
Nu är äntligen det där monstret avslutat och inlämnat så i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt!
 
Solen skiner, jag är hemhemma och karnevalen är på ingång. Underbart!
 
Nu ska jag iväg ock köpa lite hårfärg, ni får ha en fin kväll! :)
 
Puss ;*

På vägen

2013-05-29 @ 20:53:10 ? Permalink ? Universitetet
Hej!
 
Jag sitter just nu i bilen med datorn i knät. Robins föräldrar var och hälsade på honom och hans bror i Linköping idag och var snälla och lät mig åka med tillbaka hem så jag slapp tåget imon :)
 
Men mitt eget krav på mig själv för att få lämna Norpis innan tolv imon var att uppsatsen var klar. Och vet ni vad? Fem i fem skrev jag klart diskussionen! Den må vara ogenomtänkt, rörig och kanske inte världens sakligaste, men den är klar och jag tar hellre en komplettering än jobbar mer på den nu alltså! Så trött på den att jag inte ens kan beskriva det!
 
Just nu är uppsatsen ute för påseende av både Karin och min faster Marie. Jag hoppas att jag inte slarvat alltför mycket med det språkliga så att jag får en massa bannor :P
 
Men nu är jag som sagt påväg hem och kommer inte tänka mer på den där eländiga UPS1 fören jag vaknar imon!
 
Ha en fin kväll mina vänner :)
 
Puss ;*

Trött tjej!

2013-05-28 @ 21:31:07 ? Permalink ? Universitetet
Hejhej!
 
Kom hem för ett tag sedan och har precis landat i sängen. Jag är grymt trött i både kropp och knopp efter nästan tolv timmar på campus. Jag började dagen strax efter halv tio med förberedelser inför semiariet, följt av själva seminariet fram till tolv.  Från tolv fram till strax före nio var det bara uppsatsen som gällde.
 
Jag har tagit itu med mycket av litteraturanknytningarna så det är inte mycket kvar av dem. Den är det den ökända diskussionen kvar innan jag ger mig. Nu känner jag verkligen att jag börjar närma mig slutet på den här massiva besten till uppsats. Ska bli skönt att få sommarlov om en vecka! Idag gör det mig inte ens något att jag går utan jobb, så slut är jag! :P
 
Förresten, om någon vänlig själ känner att den vill hjälpa mig lite så går det att ordna! Jag vill nämligen ha fler som hjälper mig att läsa igenom min uppsats och kritisera stavning, ordval, meningsbyggnad och liknande roligheter. Dessutom behöver vissa begrepp förklaras begripligt och utomstående brukar vara bra på att påpeka när de inte förstår interna plugg-begrepp:) Så tveka inte att hojta om du tycker att jag kan få lite hjälp ;)
 
Nu ska jag sova som en liten klubbad säl, så det så!
 
Puss ;*

RSS 2.0