Slut på skolveckan.

2013-10-31 @ 17:08:47 ? Permalink ? Vardag
Har landat hemma efter ännu en heldag i skolan. Det kändes dock mycket bättre idag än igår. Jag kommer nog överleva det här ändå!

Avslutade skoldagen med en runda på stan och fick till slut tag på de där Rosa bandet gummistövlarna som jag har letat och trånat efter! :)

Nu väntar jag på att Robin ska skriva klart sin tenta och ta sig hit. Vi ska äta middag ute och sen mysa hela kvällen :) Älskar att vi ses så ofta nu fastän vi inte trodde att vi skulle hinna det!

#16

2013-10-31 @ 11:58:00 ? Permalink ? Dagens!
Fler än jag som lidit av detta?

Trött igen

2013-10-30 @ 18:43:29 ? Permalink ? Universitetet
Körde mitt överblicksknep igår. Det fungerade inte.
 
Jobbigt nog så blev jag om möjligt ännu mer stressad av att stapla upp uppgifterna och satt till slut med hjärtklappning och illamående med en hög papper i händerna. Beslutade mig för att stänga av datorn, dumpa papprena uppochner på skrivbordet och slänga mig på sängen för att andas och tänka på bra saker istället! Det fungerade nästan.
 
Idag har jag tagit mig igenom två föreläsningar och ett vfu-intro på campus. De slog tack och lov ihop introt med den sista föreläsningen, vilket gjorde att jag kunde gå hem redan klockan tre istället för fem som schemat sa! Det i sin tur har medfört att jag har läst klart inför imon, ätit middag och har resten av kvällen helt ledig!
 
Eftersom hjärtklappningen kom tillbaka när jag satte mig här vid datorn så ska jag stänga av när jag skrivit klart och slänga mig på sängen och kika på serier och läsa boken jag lånade av Linus när jag var hem sist.
 
Skönlitteraturen som tidigare varit min bästa vän och tröst har ju i stort sett utrotats sen kurslitteraturen kom, så det ska bli ett kärt återseende som förhoppningsvis får mig att slappna av :)

RSS 2.0