Måndag

2013-09-30 @ 18:43:18 ? Permalink ? Vardag
Jag har ägnat ett par timmar åt att kika på lägenheter i Linköping. Fastnade för en fin trea i stan där och hade den inte varit på bottenvåningen hade vi faktiskt kunnat söka den :) Helt otroligt att jag faktiskt fick lite medhåll på den här! Det trodde jag inte...
 
Vi letar väl egentligen inte lägenhet heller, det är bara jag som fördriver tid med att kika. Jag samlar mest bara poäng för att använda senare, efter examen eller så. Ibland dyket dock dessa guldkorn upp som jag tar upp och vill söka, men hittills har det inte funnits på världskartan att diskutera ens. Trevligt med förändringen tycker jag :)
 
Men nu är jag sötsugen och trött. Orkar inte gå till affären för att kunna göra något åt det, känner mig nästan halvdöd :P Funderar på att sova några timmar och ta en dusch innan det är läggdags ordentligt och bara ignorera sötsuget och hoppas på att det slutar.
 
Det brukar inte funka men det är väl skitsamma! :P

Hemma

2013-09-30 @ 16:01:35 ? Permalink ? Universitetet
Det blev ingen VFU idag. Vaknade upp i tid utan problem men mådde inte mycket bättre än igår eftermiddag. Har dessutom sovit sittades och vaknat med några timmars mellanrum hela natten... Jag bestämde mig snart för att ringa och sjukanmäla mig men eftersom min inhoppande handledare inte hade hunnit börja då blev jag ombedd att ringa igen vid två.
 
Sov vidare i intervaller tills det blav dags att ringa och trevligare människa var det lääänge sedan jag mötte. Hon var grymt förstående och det känns inte lika jobbigt att missa några dagar längre. Min riktiga handledare kommer tillbaka från semerstern imon och jag skulle ringa igen då och prata med henne också. Men tidigaste jag kommer börja blir på onsdag.
 
Just nu ska jag äta lunch/middag eller något. Är inte ett dugg hungrig och allt gör ont att svälja, men man måste ju!
 
 

Sjuk...

2013-09-29 @ 13:16:39 ? Permalink ? Vardag
Vaknade upp med en förkylning lika gosig som en käftsmäll imorse. Urk. Snacka om att man känner sig ynklig... Men jag hade Robin här som gullade lite med mig ett tag innan han åkte och det gjorde det lite bättre iaf.
 
Vi har haft en ordentlig myshelg ända sen i fredags kväll. Sov jättelänge igår, åt brunch ute och tog en vända till Hageby. Sen slappade vi hemma ett tag innan vi gick en sväng här på stan, det var kulturnatt igår och himla mysigt att knalla runt och se sig om då. Kvällen avslutade vi med dubbla filmer hemma :)
 
Nu håller jag på att samla kraft för att gå och köpa näsdukar och kanjang. Min näsa pallar inte att snyta med toapapper länge till. Kanjang får bli min dunderkur, måste vara någolunda okej imon så jag orkar VFU:n.

RSS 2.0