Campusplugg

2014-04-29 @ 13:44:25 ? Permalink ? Universitetet
Nu sitter jag installerad på campus som jag brukar när det kommer till inlämningsupgifter. Tidigare idag har det varit grupparbete och seminarium på schemat. Vi har nyligen lunchat och planerar att sitta här till närmare åtta ikväll. Under tiden måste jag komma ihåg att boka min sista-minuten biljett hem.
 
Jag har ungefär fyra sidor att få ihop innan jag är klar och min tidsplan har alltså havererat totalt (som vanligt känns det som) på grund av gårdagens totala hjärnstopp. Jag fick ur mig ett par korta textstycken bara innan jag la ner för att koncentrera mig på det som behövdes göras till seminariet.
 
Förhoppningen på att vara klar innan jag anländer hemhem imon finns fortfarande, men då måste hjärnan hoppa igång och det känns inte hoppfullt tyvärr. Men jag ska göra mitt bästa!
 
Uk6 in progress, avslutas på fredag!
Sen är det bara en kvar innan sommaren! :)

Ny vecka

2014-04-28 @ 10:44:28 ? Permalink ? Universitetet
Måndag och ny vecka, sista veckan för denna kurs. Jag började med examinationsuppgiften igår och fick ihop en och en halv sida ungefär på två-tre timmar och är på god väg.
Den måste vara på sex sidor och ska lämnas in någon gång på fredag. Jag siktar på att jobba duktigt och häva ur mig två sidor om dagen och på så vis bli klar redan imon, senast på onsdag. Sen blir det hemfärd igen.
 
Valborg firas alltså hemma, förhoppningsvis med hela min familj och även Robins familj. Ser fram emot det! Fredag - lördag är det Closer som gäller för min del. Åtminstone på kvällsmötena :)
 
Jag hoppas på att få vara frisk under nästkommande kurs, men det börjar se mörkt ut. Näsan rinner konstant och jag nyser hela tiden! Först trodde jag att det var allergi men nu börjar jag känna mig hängig och seg så det var väl en förkylning ändå, suck!
 
Sommarfint från bryggan!

Solsken

2014-04-26 @ 23:57:00 ? Permalink ? Annat
Idag har jag och Robin tillbringat intill strömmen, på gräset, i solen. Det var helt fantastiskt skönt att bara sitta där tillsammans och få njuta av solen precis så länge vi ville det. Vi satt där mellan halv två till fem någon gång, helt utan ett enda moln på himlen!Bara någon enstaka fiskmås som svepte förbi och skrämde skiten ur mig :P
 
Jag känner nu hur huden på armarna och kinderna hettar lite efter första kontakten med solen för i år. Jag har saknat det.
 
Efter middagen igår (som var awsome! Jag åt fläskfiléplanka, nomnom!) gick vi hem och kikade på film tills vi somnade, tog en redig sovmorgon imorse för att sen knalla ner och käka på puben mitt emot, och som tidigare gånger vi varit där var det tiptop :)
 
Jag är så grymt nöjd med årets födelsedag och dagen idag. Livet kan inte vara bättre.
 
En helt ny bild för en gångs skull :)

RSS 2.0