Söndagsmorgon

2014-08-31 @ 10:21:35 ? Permalink ? Vardag
Nu är slutligen en väldigt jättelång vecka över. Tidigt, tidigt på onsdag morgon kommer äntligen Robin hem. Som jag har saknat honom!

Innan han kommer är det pluggpluggplugg som gäller. Förhoppningsvis är jag så nära klar det går, så jag kan ge honom all vaken tid.

Tre dagar borde väl räcka för att hinna läsa cirkus fyra jätteböcker och en avhandling, skriva en inlämning på 2 A4 och två inlägg i arbetsgruppens diskussionsforum? Eller? :P

Vi kör på det iaf. Efter kyrkan alltså :)Åhå vad jag saknar min bättre hälft!

Trevlig torsdag

2014-08-28 @ 20:56:03 ? Permalink ? Universitetet
Började med att slöa idag, pysslade lite på overallen och trampade sedan in till campus Valla här i Linköping för att kika på nollans lunchtävling tillsammans med en klasskompis. Mycket trevligt och väldigt roligt.
Utöver detta fick jag tag på en biljett, eller snarare ett band, till årets kalasmottagning. Så nästa onsdag blir det kalasa av!
 
Ikväll har jag fyllt kylen, pluggat lite och sen bara slappat när klockan blev efter halv åtta. 
Trots en dag som får betyget över medel så har jag suttit med gråten i halsen ganska många timmar på eftermiddagen och kvällen. Känns konstigt. Kan väl vara fortsättningen av pms-rycket jag hade i måndags gissar jag. Inte roligare för det heller.
 
Men eh, ja. Vi pluggar vidare imon och hoppas att det släpper innan jag ska iväg och se nollans hävartävling imon eftermiddag.
 
2år gammal bild på min fina overall! Lite mer pimpad nu!

Ojdå

2014-08-26 @ 17:51:36 ? Permalink ? Universitetet
Jaa, ibland blir man lite väl inspirerad och exalterad. Det blev jag idag strax innan seminariet när jag satt och pratade med en tjej i klassen. Hon har haft en 50%-tjänst som förskollärare sen maj och jobbar och pluggar alltså parallellt. Det lät så himla bra och hon peppade mig massor så nu har jag råkat söka jobb också. Tre stycken, närmare bestämt...
 
Jag räknar inte med några svar, men får jag det vet ni någon som blir lycklig (en intervju är ju hur stort som helst!). Men det blir antagligen inte att börja jobba förän den avslutande VFU:n är klar, i skiftet oktober, november någon gång. Då är det ju dessutom "bara" examensarbetet kvar att skriva så då borde jag klara att jobba 100% till och med. Det finns ju de som kör 100% jobb och 100% plugg samtidigt sen en termin tillbaka så då borde jag klara 2½ månad finfint :)
 
Aspeppad och lite nervös, men vi får se hur det går! :D
 
Ahmagherd. Vågar knappt tänka på hur nära examen faktiskt är just nu! Ih! :D
 
Bara sista rycket kvar, halva UK8 är ju snart klar (2 av 6 veckor klart redan!)
 

RSS 2.0