Mars

2014-12-27 @ 15:28:54 ? Permalink ? Universitetet
Jag har nu tagit ett aktivt beslut att vila över julledigheten för att undvika att gå in i väggen och bli sjuk på riktigt. Det innebär ju då också att jag kommer att lägga fram i mars.
 
Fram tills dess ska jag göra nya intervjuer för att utöka basen lite och sen köra klart det lilla som är kvar och äga sönder vid examinationen. Jag vet ju att jag kan!
 
Idag har jag meddelat min handledare om mitt beslut och även pillat lite i dokumentet eftersom jag hittade min office-skiva! Därmed är framsidan klar och innehållsförteckningen existerar. Det är jag lite nöjd över, så mycket som jag har kämpat med det!
 
Dagens omfattning.

Nu tar jag jullov.

2014-12-22 @ 19:12:43 ? Permalink ? VardagStillastående

2014-12-21 @ 19:34:39 ? Permalink ? Universitetet
Nu har allt arbete med uppsatsen stannat av totalt igen. Mest på grund av huvudvärken som har varit min följeslagare under helgen. Jag har dessutom känt mig väldigt ensam här hemma. Det är tomt utan R.
 
Den senaste timmen har den förbjudna tanken snurrat i huvudet. "Kan jag inte bara ge upp för nu och lämna in nästa omgång istället?" Det är så frestande för jag är så slut ii huvudet och kroppen nu.
 
Men jag är ju samtidigt så nära! Men är det värt det? Är det värt att vänta då? Jag veeet inteee.

RSS 2.0