Fredag

2014-02-28 @ 20:11:36 ? Permalink ? Vardag
Idag har jag inte gjort mycket... Jag har fixat matlådor för kommande vecka, tagit en vända på stan för att fylla på förrådet av värktabletter, slöat framför tvn och snabbduschat lite. Jag har inte fått ork att starta datorn för att plugga alls på hela dagen, fick för mig att skriva lite här nu bara...
 
Jag har fortfarande känningar i huvudet från onsdagens migrän och blev dessutom ganska brutalt uppväckt imorse av att grannen dunkade Håkan Hellström på en oförskämt hög volym. Inte kul. Som vanligt slutade det efter typ en kvart, men då var jag ju redan vaken och hade huvudvärk. Woop!..... eller?
 
Funderar på en tidig kväll nu, men problemet är att jag har sovit så mycket de senaste dagarna att jag inte är sov-trött. Jag orkar inte vara vaken, men det går liksom inte riktigt att sova mer.
 
Saknar att vara blond, solbränd och långhårig...
Jobbar på två av tre punkter atm.
 

Tufft dygn

2014-02-27 @ 18:56:57 ? Permalink ? Vardag
Det gångna dygnet har varit allt annat än lätt. Jag har fått utstå mitt hittills värsta migränanfall.... Hade lättare huvudvärk igår runt tre och fyra kunde jag inte stå längre. Jag släckte ner och la mig och försökte att inte kräkas.

Vaknade till strax innan tio på kvällen och bestämde mig för att sjukanmäla mig från seminariet och försökte sen somna om igen.

Jag sov till tio på förmiddagen idag och hade fortfarande ont i huvudet... 16 timmars sömn och fortsätt huvudvärk kändes inte toppen så det var skönt att slippa gå på seminariet idag.

Nu på kvällen har jag fortfarande lite ont och är fortfarande inte på topp igen. Men jag har iaf både pluggat, handlat och lagat mat.

Kikar lite på Glee nu och de sjöng en av de där låtarna som gör mig sådär pirrig i magen och styr mina tankar på en enda person. Tänk så bra jag har det ändå <3

Legetimation

2014-02-26 @ 08:41:00 ? Permalink ? Universitetet
Igår kväll trillade jag över en länk från regeringen gällande lärarlegetimationen som en klasskompis hade delat på facebook. Jag kände att jag ville läsa igenom själv så jag hade koll på vad de nu hittat på för tok.
 
Det jag fick ut av det hela var (förutom lite svåra ord och så) att det nu inte längre krävs ett introduktionsår för att få ansöka om lärarlegetimation utan det räcker med min 3½ år långa universitetsutbildning. Äntligen! :D
 
Lagändringen träder i kraft under sommaren vilket gör att jag i lugn och ro hinner plugga klart och de värsta väntetiderna för legetimationen kommer att ha gått över. Tiptopp säger jag bara :)
 
Om det är någon mer som känner för att läsa om den nuvarande lagen och ändringen kan göra det Här!

RSS 2.0