VIP-kväll

2014-01-29 @ 19:50:04 ? Permalink ? Annat
Efter att skoldagen tagit slut knallade jag och Madde ner på stan för att besöka The Bodyshop:s VIP-kväll. Vi köpte oss några saker var plus att vi fick en varsin goodiebag för att vi handlade och jag fick en rejäl rabatt dessutom. Skoj!
 
Jag plockade ihop tre grejer för strax över 500 kr men betalade faktiskt bara strax över 200 för mina grejer tack vare medlemsrabatter, bonuscheck och ett erbjudande. Toppen verkligen! Dessutom fick jag med mig fyra gratisgrejer i goodiebagen :)
 
Jag är verkligen meganöjd och längtar efter att få testa grejerna! :D
 
 
Alla grejerna jag fick med mig hem!
 
     
Det jag köpte! :D                                   Grejerna från goodiebagen :)
 

Känns som måndag

2014-01-29 @ 09:10:30 ? Permalink ? Universitetet
Det var kämpigt att komma upp imorse, igår var nämligen en sån där kväll när man är hur trött som helst men bara inte kan somna... Sista gången jag kikade på klockan hade den passerat två. Så när klockan ringde vid halv sju idag var jag inte direkt pigg.
 
Dessutom känns det som måndag eftersom jag bara hade självstudier och satt hemma och läste igår... Men onsdag är det och jag ska fortsätta läsa så fort jag har blivit av med min hicka! Sen blir det grupparbete och föreläsningar 11:30-17:00 innan jag ska på stan med Madde.
 
Hej och hå, nu kör vi.
 
 

Skokartongen

2014-01-27 @ 20:30:24 ? Permalink ? Vardag
Nu har jag landat i Skokartongen igen. Resan var kylig och fylld av män som talade väldigt högt i sina mobiltelefoner. Men i övrigt var det bra (när jag lyckades somna alltså).
 
Jag möttes sedan av tre fina paket som alla innehöll min kurslitteratur! Kan ni förstå! När jag skrev till kundtjänsten här om dagen och sa att jag ville avbeställa tog det typ tio timmar, sen fick jag mail om att min order hade skickats från lagret och var påväg hem till mig!
Så jag vet ju vad jag har att göra heela dagen imon!
 
Nu ska jag ta mig en kopp te och slöa till läggdags, det känns som ett lämpligt avslut på något som verkligen känns som en söndag, trots att det inte är det.

RSS 2.0