Öland!

2014-07-20 @ 17:47:53 ? Permalink ? Vardag
Igår hängde jag med mamma på fest på en ö utanför stan där en av hennes kompisar har sommarstuga. Det var jag som körde igår och dimman låg tjock när vi brummade hemåt strax efter två. Klockan blev tre innan jag kom isäng inatt och fram tills dess har jag haft trevligt blandat med fryssna fingrar och tår. :P
 
Nu sitter hemma hos Robin och lånar lite dator. Han är och jobbar duktigt medan jag hänger här i väntan på avfärd till Öland. Imon när han har vaknat åker vi! :)
Husvagnen är redan på plats på campingen och en hel vecka där ska bli så bra! Jag har längtat dit sen vi var där sist för två år sedan.
 
Här kommer det troligen inte att uppdateras medan vi är borta. Har kameran med mig så kanske, kanske kommer det upp något när vi är hemma igen :)
 
 
 
           
Kanske blir en glass i Söderköping på väg mot Öland imon :)
 

Pajade pjucks

2014-07-17 @ 20:27:28 ? Permalink ? Vardag
Idag tog jag mig en tur till stallet för att hälsa på Lillen lite, hade tänkt hänga med honom hela sommaren men nu blir det lite i slutet bara.

Men ändå. När jag var påväg upp för yttertrappen hemma igen kändes det som att jag hade trampat in en stor koka hästskit så jag skrapade lite mot ett av trappstegen och vips så trillade halva sulan bort!

Så nu, efter 6-7 års trogen tjänst, är mina stålhätteförsedda stallskor historia. Jag är lite ledsen, men har länge varit sugen på nya och nu är det ju okej att köpa ett par! Den dagen ekonomin tillåter vill säga :PMina vackra skor.... R.I.P

Skönheter jag vill ha från Hööks!


Trött

2014-07-13 @ 00:06:35 ? Permalink ? Vardag
Sen jag skrev sist har jag hunnit med shoppingrundan till Borlänge med Erika (Det var toppen!!) och tagit årets första dopp. Något kyligt, men kan bero på att klockan var efter tio på kvällen :P
 
Nu sitter jag på lan hos Linus och är trött. Igår var jag på grillkväll och fick himla trevligt sällskap när jag cyklade hem och stannade lite på vägen för att prata, vilket resulterade i att läggdags blev närmare två på natten...
 
Blir nog inte tidigare ikväll skulle jag tippa. Imon fortsätter lanet och sen boar jag någon dag hos Robin innan jag åker med farmor och farfar för att tömma ur skokartongen :)

RSS 2.0