Lång dag

2014-06-30 @ 23:22:37 ? Permalink ? Vardag
Det blev en sväng ut till Robin idag innan han skulle iväg och jobba igen. Åkte härifrån vid halv tio och var tillbaka vid tre igen. Vi gjorde inte speciellt mycket när jag väl var där, var iväg och hämtade ut ett paket och tog det lugnt inne lite.
 
Sen jag kom hem har jag väl egentligen inte gjort mer än att boka biljetter till Borlänge för mig och Erika nästa vecka. Ser fram emot vår lilla utflykt något så fruktansvärt! Det ska bli tokroligt! :D
 
Vi tar tåget härifrån vid nio på morgonen och ska spendera hela dagen med shopping och annat skoj innan vi rullar hemåt med tåget igen strax innan sex. Biljetterna tur och retur gick på strax över en hundring för oss var, rena kapet! Hade tänkt låna mammas bil och köra först men tåget är både billigare och smidigare så vi körde på det!
 
Imon hämtar jag ut biljetterna och ska försöka att inte hypa ihjäl mig tills nästa torsdag :P Ska ju hinna med att åka till Norpis och greja det sista i skokartongen innan dess. Tar mamma med mig och pyser på fredag och återkommer redan på lördag. Fort ska det gå!
 
Nu ska jag sluta pladdra och återgå till Pinterest! :P
 
 
Mitt snygga resesällskap nästa vecka! <3

Regnig helg

2014-06-29 @ 22:36:12 ? Permalink ? Vardag
Nu blev det visst ett jätteglapp sådär på ett par dagar igen. Lätt hänt. Jag åkte ju till mamma i onsdags kväll och lämnade datorn hos pappa, medvetet eftersom jag förstog redan innan att jag inte skulle ha en chans att hinna använda den :P
 
Jag och mamma har nämligen varit barnvakt åt min kusins bebis. Vi har haft fullt upp och jag måste faktiskt säga att ensamstående föräldrar är superhjältar och nästintill övermänskliga! Jag hade nämligen lillfia ensam under tiden mamma jobbade i fredags och det var grymt tufft! Men verkligen guld värt att få se världens bredaste leende varje gång hon vaknade iaf :)
 
Det har regnat nästan konstant hela helgen och jag hoppas innerligt på lite mer sol och värme snart. Gärna redan imon. Har en preliminär vända till Robin inbokad för volleyboll/ Guitar Hero beroende på vädret :)
 
Sötfia! :D

Tisdag

2014-06-24 @ 22:20:22 ? Permalink ? Vardag
Idag vaknade jag av mig själv strax efter fem och var himla nöjd över att kunna vända mig om och somna igen :) Vaknade dock till igen en timma senare, sjukt hungrig och i världens solsken så det var bara att parvla sig upp!

Vid tio skjutsade pappa iväg mig till mamma. Där tog jag först en svänga med hunden innan jag åt lunch och tog en fika med mamma :)

Bussade sen tillbaka till pappa och segade tills Robin vaknade och kom förbi. Nu jobbar han igen och jag ser på Morden i Midsommer med pappa innan läggdags.

Imon blir det kanske en sväng till Robin innan jag pyser till mamma för resten av veckan och helgen!Gammal solskensbild, lika härligt i morse :)

RSS 2.0