Beställt och grejat

2014-03-27 @ 13:07:30 ? Permalink ? Universitetet
Jag har ägnat förmiddagen åt att skriva in referenslistan på hemtentan och skickat in den till både LISAM och Urkund, glömde först Urkund men kom på det nån timma senare (nyss alltså) när jag satt och bläddrade i studiehandledningen för nästa kurs.
 
Jag har även beställt litteratur till kommande kursen, det blev bara två av böckerna för jag uppfattade det som att det bara var de som skulle behandlas på seminarierna. De andra kan jag låna när det är dags för examinationsuppgiften!
 
Men jag har gjort mitt vanliga pyssel med att färgkoda schemat på kylen och även det i almanackan, finfint! Ordnade även en veckoplanering och vad som ska göras till vardera seminarium. Känns skönt att ha koll. Nu är det bara att vänta in kursintrot på måndag.
 

JAGÄRKLAAAAAAR

2014-03-26 @ 19:07:40 ? Permalink ? Annat
Woop, det smällde till bara sådär och nu är jag klar! Faaaaaaaaabulous!
 
Nu ska jag packa ihop mina pryla och pallra mig hemåt och se på mina åsidosatta serier :) Imon blir det att kolla igenom och skicka in, sen beställning av litteratur till nästa kurs och sen träna, shoppa, åka :D
 
Tihi, jag kan ju!
 
 
AHAHAHHA xD Jag borde gå och lägga mig xD

Paus

2014-03-26 @ 17:49:45 ? Permalink ? Annat
Tog en lite längre paus från skrivandet och pillade lite i bloggdesignen. Blev ju som sagt inte helt nöjd efter senaste haveriet av designen så nu bytte jag lite i bakgrunden och så. Ska fixa till rubrikerna och deras bakgrunder någon gång sen också.
 
Men nu ska jag återgå till tentan igen. Har sista delmomentet av sista frågan kvar! Woop! :D

RSS 2.0