Metallica

2014-05-31 @ 20:03:41 ? Permalink ? Vardag
Dagen efter Sthlm Fields och Metallica. Seg, trött och öm nästan överallt efter en asgrym kväll.

Regnet öste ner när vi köade, efter 40-50 minuter kom vi in och började med att kolla läget. Regnet avtog och pendlade mellan lätt duggregn och uppehåll resterande del av vårt äventyr.

Vi fick våra armband vid två och Metallica skulle spela tjugo i nio, en liten stund emellan alltså. Vi passade på att stå längst fram på en av de andra banden, Cult of Luna, för att få testa på hur ljudet kändes i kroppen. Härligt!
Vi såg även Mastodon och Slayer medan vi väntade. Jag köpte även en t-shirt, en tygväska och ett gäng godisremmar som vi åt i bilen hem sen (Vi kom hem vid tvåtiden inatt).

Själva spelningen sen då, den började okej med låtar som inte är mina favoriter och blev sen bara bättre och bättre och bättre. De hade en ordentlig show och det var häftigt att se, när det började mörkna körde de med lasrar och en rejäl ljusshow. Det var dessutom fullt ös i publikhavet! Bilder kommer nästa vecka, är utan dator till fredag.

Tillsammans var vi 51863 som såg Metallica live och det var grymt!
Bild från sthlmfields.se/spelschema

Onsdag!

2014-05-28 @ 20:30:13 ? Permalink ? Annat
Började dagen med ett fruktat tandläkarbesök.
Var dels rädd för kostnaden och dels lite skraj för själva besöket. Gillar inte att de alltid sliter och har sig tills jag blöder varje gång jag är dit...
Men  den här gången var det bara petande och inget slitande så det var inte så läskigt, inga hål eller tandsten heller. Dessutom gick det helt okej med priset oxå, jag hade någon sorts innestående rabatt på typ 600 spänn så jag betalade inte ens en hundring för besöket! :D Topptopp!
 
Sen var det grupparbete och redovisning. Jag kände mig ganska sågad, men lika bra att släppa det och gå vidare! Jag deltog och är därmed godkänd. Nu är det bara tentan kvar nästa torsdag. Åtta dagar kvar. Det har gått ganska fort, härligt :)
 
Nu ikväll har jag träffat Eve och hennes två kompisar som är i stan för Harry Potter-utställningens förhandsvisning som är just nu. Vi fikade och sen följde jag dem dit och bokade dejt imon vid lunch. Mitt tåg går vid halv ett och deras buss går närmare två så de håller mig sällskap en stund.
 
(Är btws väldigt besviken över resultatet av valen runt om i Europa och i Sverige så jag tänker inte ens skriva om det...)
 
Going home! :D

Valvaka

2014-05-25 @ 22:56:54 ? Permalink ? Vardag
Sitter och försöker hålla mig vaken för att se resultatet av röstningen till EU-valet. Jag röstade inte idag, utan förtidsröstade i förra veckan för att inte glömma bort det.

Om typ tio minuter stänger de sista vallokalerna i Europa och då blir det väl någon sorts resultat. Efter det blir det nog läggdags!Heja Europa. Eller nåt sånt....

RSS 2.0