Full fart

2014-11-27 @ 15:08:24 ? Permalink ? Vardag
Klockanhar precis passerat tre denna torsdagseftermiddag och jag har varit i farten sedan åtta. Har varit iväg till campus och suttit där för att skriva och det gick ganska bra. Sen var jag iväg och gjorde en intervju till examensarbetet och handlade sedan lite.
 
Nu har jag bokat tågbiljett åt syster som ska komma hit över helgen och strax är det dags att köra igång maten. Om en timma är det dags att trampa in till stan för klippning! Äntligeeen! Är typ snart ett helt år sedan jag klippte mig sist.
 
Ikväll vet jag inte hur det blir, har blivit bjuden på filmkväll men den börjar när jag har tid inne i stan. Får höra med R om han har tänkt gå och om jag kanske trillar in lite senare. Kul att det händer något iaf :)
 
 
Senaste klippningen 29/11 :P

Tråkväder

2014-11-26 @ 17:46:00 ? Permalink ? Vardag
Nu börjar det är trökvädret gå mig på nerverna. Bara mulet och regningt och någon enstaka plusgrad. Urk.
 
Jag har nu fått mitt årliga vinterexem på händerna och har blivit tvungen att ta av mig alla mina ringar. Känner mig lite naken och lite mer olycklig. Värst utsatt av exemet, nakenheten och olyckligheten är självklart mitt vänstra finger, där min fina förlovningsring borde sitta. Uhu.
 
Jag gör rent, smörjer och skyddar bäst jag kan varje år men det slår alltid till. Dum som jag är har jag aldrig kollat upp det, men nu när jag blivit tvungen att ta av mig ringen så får det vara nog. I nästa vecka är det jag som bokar tid på vårdcentralen och kollar upp det!
 
Annars så kan det gärna få bli riktig vinter med torrt väder så lindras det lite av det och man får något trevligare än regn och grågrågrå att tänka på...
 
Så saknad på fingret!

Hemmaplugg

2014-11-26 @ 12:25:00 ? Permalink ? Universitetet
Sitter i soffan framför datorn och grejar med skolarbete. Tog en liten paus och klickade hem en liten present till R, hoppas på att den hinner komma redan imon. Skoj!
 
I övrigt så är skrivandet inte lika skoj men det är bara att bita ihop!
 
Nu har solen bestämt sig för att inte visa sig igen så det finns ingen anledning till att inte sitta inne och skriva iaf. Men humöret hänger ju lite på hur vädret är. För min del iaf. Så atm är jag lite slö och småhängig. Inte jätteskoj.
 
Vi tar och skärper till oss och kör på ändå. Lunch först!
 
Är tråkig och lägger bara upp samma bild igen! Standard-pluggbilden.

RSS 2.0