Pluggfredag

2014-10-31 @ 13:34:03 ? Permalink ? Universitetet
Fredag till sist. Nej, den här veckan har faktiskt gått fasligt fort och det känns mer som typ onsdag än fredag idag. Men ja. Snart är det helg hur mycket jag än tror att det inte är det!
 
För en stund sen vinkade jag av R när han skulle cykla iväg och skriva sista tentan för det här tenta-P. Han verkade lite nervös men jag tror att det kommer gå bra. Han är duktig så jag är inte orolig.
 
Jag själv sitter kvar hemma och pillar vidare på examensarbetet. Har just fått en snilleblixt som vi kan kalla underrubriker. Yes, sånna hade jag helt glömt av, men de är ju toppen att använda!
Struktur, ordning och reda. Tydligt och bra så jag vet vad det är jag håller på med och så att de stackare som ska läsa oxå får en chans att hänga med!
 
Ska nog försöka hinna med att ta en liten pauspromenad i skogen innan det blir mörkt. Kan behövas lite motion emellanåt så en kan koncentrera sig. Eller bara för att få en anledning till att använda nya jackan :P
 
Instaselfie från söndagens folkrace på Brovallen. Kallt.

Handledarträff

2014-10-30 @ 14:44:53 ? Permalink ? Universitetet
Idag har jag varit in på första handledarträffen för examensarbetet. Det var ett kort möte på 45 minuter, men det var väldigt bra. Vi fick konstruktiv kritik på våra syften och frågeställningar utifrån hur de såg ut i våra PM och gick igenom ett schema med lite snabb info om vad som ska vara klart till när.
 
Så nu sitter jag här med fem inbokade handledningar till, varav två är tänkta att vara individuella, och en tänkt deadline satt till 19 december. Ish sju veckor kvar nu då. Det kommer helt säkert gå om jag bara gör det jag ska till när jag ska.
 
Har kunnat maila chefen mitt schema oxå så att de kan lägga ett bra ett till förskolan så vi kan få lite rutin i hur vi ska jobba där oxå. Så på måndag börjar jag jobba oxå :)
 
Nu ska jag sätta mig och pilla ihop mina intervjufrågor så är jag på god väg mot nästa veckas mål :)

Femårsdagen

2014-10-29 @ 08:13:00 ? Permalink ? Vardag
Idag har jag fått kalla världens bästa R för min i fem hela år! Fem år fyllda av upp- och nedgångar.
Vi har vuxit var för sig och vi har vuxit tillsammans, vi har flyttat hemifrån direkt efter studenten, haft ett långdistansförhållande på 25 mil, bott nära men isär, beslutat att byta ringar på våren och till slut flyttat ihop.
 
Fem år ihop, fem år där jag har fått känna mig som den mest trygga person i världen. Fem år där jag varje dag fått känna mig tacksam att han faktiskt vill vara med just mig. Fem år då vi har fått lära oss att ta hand om varandra, lyssna på varandra och försöka förstå hur den andre egentligen tänker.
 
Fem år som par, sju månader som förlovade och snart tre månader som sambos. Om tio månade tar vi nästa steg. Om tio månader byter jag namn. Till hans.
 
 
 
 

RSS 2.0