Utflykt

2014-09-30 @ 18:37:00 ? Permalink ? Annat
I helgen var jag ju hem och på lördagen blev det en vända med mor, syster, moster och kusin till Västerås. Resans enda syfte var att shoppa tills vi stupade i stort sett. En heldag på vift helt enkelt!
 
Jag fick med mig en jättemysig stickad kofta, två tröjor, två par leggings, en halsduk och underkläder och skor hem igen. Skorna ställde jag först tillbaka eftersom jag tyckte att jag sprätt för mycket pengar, men mamma köpte dem åt mig! Tack mamma <3
 
Vi åkte tåg fram och tillbaka och som paus i allt shoppande käkade vi på först Subway och sen, innan tåget gick, på Tacobar, mums!
 
Det var ett tag sen jag träffade mamma sist, ännu längre sen jag träffade moster och kusin och så grymt länge sen jag shoppade sist så det var verkligen en toppendag!
 
Gammal födelsedagsbild, lika nöjd å gla i lördags dock! :)

Seminariet klart

2014-09-25 @ 15:30:51 ? Permalink ? Universitetet
Klockan är eftermiddag, seminariet är avklarat och jag har funderat massor. En halv sida har klämts fram och jag känner att jag börjar närma mig. Hur det går? Jag vill nog nästan benämna det som bra. Oj.
 
Har mycket kvar dock. Men det borde gå. Får överdosera med teori och tidigare forskning, för i övrigt är jag ju klar tycker jag. Det ska bli skönt att få skicka in den här imon eftermiddag och få vara helt klar.
 
Dagens pluggmotivation blir gårdagens kladdkaka och ännu mer te. Testade att ta en powernap här hemma mellan skolan och pluggande men det enda det gav var en säng-längtan. Men ju fortare jag blir klar, desto fortare får jag sova! Heja mig!
 
Modell större står i kylen, mums.

Nästan woho!

2014-09-24 @ 18:47:41 ? Permalink ? Universitetet
Folket! Te hjälper uppenbarligen mot skrivkramp! Det släppte hyfsat bra runt lunch och jag har klämt ur mig cirkus en sida sen dess. Inte så mycket mängdmässigt men det är en sida mer än igår! Dessutom har jag bestämt mig för att köra blint på vad jag tror kanske kan vara en teori och hoppas på att klara mig på det.
 
Skriver lite överallt i mitt PM just nu, blir faktiskt peppad på det riktiga examensarbetet samtidigt som jag skulle kunna tugga av min egen arm för att få göra något annat just nu. Typ hästa mig.
 
Men det blir att skriva typ en kvart till och sen paus för tvättstugan och sen kör jag på igen fram till nio skulle jag tro. Seminariet är ju det första som händer imon. Gulligt att börja åtta varenda gång, upp och hoppa halv sex... Urk, jag är så inte en morgonmänniska, haha.
 
Belöningen efter en dag med plugg blir att sova gott här! :)

RSS 2.0