Kort men produktiv vecka

2015-04-29 @ 20:57:00 ? Permalink ? Bröllopet
Den här veckan är en tvättäkta kortvecka. Redan torsdag imon och sen är det helg! Har inte jobbat mina vanliga tider hälften av dagarna vilket har gjort att den har kännts ännu kortare. Dessutom har vi fått ha vår favvo-vikarie igår och idag. Imon är vi alla ordinarie igen och jag stänger innan jag pyser till Norrköping för valborgsfirande med Madde.
 
Men ja, åter till dåtid. Har ju fått rätt mycket gjort i veckan. Var bland annat in till vårdcentralen igår och kollade upp leverfläckar, ska få ta bort en fastän det troligtvis är en helt godartad fläck. Har fått alla mina kurser slutförda nu oxå och till slut kunnat ansöka om förskollärarexamen, wooop! "Bara" 6-8 veckors handläggningstid på det :P
 
Vidare så lyckades R och jag ta ett beslut och bokade bröllopsresan i måndags! (Grekland, here we come!) Skittaggad brud! Så sent som idag passade jag på att posta pappren om hindersprövningen och namnändringen. Läskigt! Nästa grej på listan är att börja skriva adress på kuverten för inbjudningskorten och posta dem så snart vi har en vigselförrättare!
 
Nu är det bara fyra månader kvar! Waaaaahaaaa 😃 
 
R gav mig ett fång rosor när jag kom hem i söndags! ❤

Stilla Söndag

2015-04-26 @ 11:06:39 ? Permalink ? Vardag
Nu är det söndag, jag har sovit alldeles för länge och har dessutom sovit lite oroligt. Det är en trött tjej som skriver idag alltså. La mig vid tio igår men det hjälpte inte.

Idag bär det av söder ut igen, hemåt. Har saknat R trots att jag träffat mamma, pappa, båda mina syskon, farmor och farfar och mormor och Rune på samma gång. Blev bjuden på bio på kvällen av Linus också. Fullt ös, men ändå ligger saknaden i bakhuvudet.

Kan ju lite bero på lilla Mozart också. Han fick följa med till mormor igår, där får han vara tillsammans med mina andra hjärtegrisar på en av de finaste platser jag vet.

Nu är jag 23 år och hoppas här näst på att överleva jobbet fram till sommaren. Jag är större än jag känner mig. Livet rullar på även om jag inte hänger med.


Mozart

2015-04-24 @ 21:52:15 ? Permalink ? Vardag
Jag hann precis hem, vi hann säga hejdå innan du drog ditt sista andetag. Älskade lilla gris, jag saknar dig redan!


Mozart, 2010-2015 ❤

RSS 2.0