Nygifta!

2015-08-31 @ 14:00:00 ? Permalink ? Bröllopet
 
Efter 2 130 dagar som ett par, 518 dagar som förlovade och 393 dagar som sambo så är vi nu äntligen gifta. Nu väntar en livstid tillsammans och jag är lycklig med dig, min fina R <3
 
 
 
 

Sjukling

2015-08-24 @ 09:28:20 ? Permalink ? Vardag
Jaha, sitter i soffan helt igentäppt i näsan, yr i huvudet och svettas ohämmat. Kul. Tänkte försöka mig på att jobba idag eftersom jag ändå öppnade men fixade ungefär två timmar. När det började trilla in både barn och personal vid åtta så tackade jag för mig.

Den här oönskade förkylningen kom som en käftsmäll i lördags när jag vaknade och har hängt i sedan dess. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig för att döda den så fort som möjligt. Men dö det måste den, nu. Det är inte mer än fem dagar kvar nu!

Blir hemma idag och imorgon, men på onsdag måste jag lämna nycklarna och tömma skåp så då kan jag lika bra försöka jobba när jag ändå ska dit. Heja mig! 

Jag var med och tittade när de andra badade i lördags. Fint :)

Kötta sista biten!

2015-08-20 @ 17:21:57 ? Permalink ? Bröllopet
Sitter nyvaken i soffan. Jag som skulle se EM i hoppning slocknade så fort jag satte mig och sov i en timma. Pigg brud... Satt uppe lite för sent igår och skrev klart placeringskorten till festen och sen öppnade jag i morse och jag misstänker att den kombon plus 20-ish barn och en massa sol är boven i dramat. Men ja, vi kör på öppning imon med. Ugh. Tur att korten blev klara igår och att jag känner mig relativt nöjd med de allra flesta.
 
Imon blir det hemfärd för ännu mer planering, putsning och detaljhets på plats. Ska bara hinna med att packa resväskan också. Är ju inte många dagar kvar tills det är dags! Det trökiga med hemfärden är att ett banarbete gör att jag måste åka via Sthlm och att resan därför tar en timma extra. Party! :(
 
Förresten så fick jag precis se det färdiga utskrivna vigselprogrammet (ett mailat foto, men ändå) och det blev finfint. Jag hade väl någon idé om att vi skulle beställa det via tryckeri men det hanns inte med så vi kör på utskrift hemma istället. Det fungerar minst lika bra och vem sparar på vigselprogrammen ändå? Lite annat med festprogrammet, det har våra värdar tagit över och är ivägskickat till tryckeri. Peppen! :)
 
Någon som vill skänka tacosås-burkar? :)

RSS 2.0