Felmeddelande

2015-02-26 @ 18:52:25 ? Permalink ? Vardag
Haft en riktigt bra studiedag med mina kollegor idag, vi hann med allt vi tänkte och med gott fika till dessutom. Var kul att få gå på studiebesök på en ännu nyare förskola än den jag jobbar på, den vi besökte har inte fått igång verksamhet på alla avdelningar ännu och var jättefint planerad invändigt.
 
Just nu är jag lite småsnurrig i huvudet, råkade somna en timma i soffan efter maten och vaknade med ett ryck ganska nyligen. Måste beställa biljett hem jue!
Det visade sig dock att det inte gjorde något att jag sov, hemsidan fungerar ändå inte. Jag möts bara av ett tråkigt felmeddelande när jag försöker boka. Ledsen tjej, jag vill ju boka biljett nu så jag kan åka hem till mamma imon!
 
Dessutom är det ju skittråkigt att få beskedet att det inte finns någon uppskattad tidsplan innan felet beräknas vara åtgärdat utan rådet är att "fösröka igen lite senare", vilket i sin tur betyder att jag kommer att få sitta och häcka framför datorn hela kvällen för att kunna haffa en sista-minuten biljett. Gurgel...
 
Ut och åka tåååg... Kanske.

Lillördag utan tillbehör

2015-02-25 @ 19:41:30 ? Permalink ? Vardag
Trött tjej rapporterar in för dagen. Hostade mig igenom natten, åkte och jobbade heldag ändå, slängde ihop nån gratäng till middag (den blev awsome btws) och gjorde analys på det "nya" materialet till uppsatsen och förde in det och nu sitter jag här och slösurfar. Ska hoppa in i duschen lite snabbt och sen bara vara till läggdags.
 
Onsdag är ju lillördag men vi har verkligen inget gott hemma och jag är sååå sugen! Godisråtta deluxe, men vad jag är sugen på det vet jag inte. Vårt Hemköp här i närheten har jättedåligt utbud och svindyrt lösgodis (det är väl egentligen bra) så det är inte ens värt att ta sig dit och handla. Uhuu. Får spara mig till helgen och affärerna hemhemma, de är bättre!
 
Imon är detstudiedag. Närvaro 8-16 med bland annat workshop och studiebesök. Efter jobbet blir det en date på stan med Madde, det ska bli skoj! Antagligen är det fika och shopping på schemat och det kan ju inte gå fel med fint sällskap :)
 
GE MIG.

Måndag

2015-02-23 @ 21:13:00 ? Permalink ? Annat
Jag har fortsatt hosta hela dagen, men överlever nog ändå. Öppnade idag och stänger imon, bytte med en kollega som skulle vara ledig. Får sova en timma längre, woop!
 
Igår kväll blev btws adresslistan klar, så nu är det tekniskt sett bara att shoppa ish 45 frimärken, skriva på allt på kuverten, slicka fast allt och hiva dem på lådan! Men det får bli ett projekt efter uppsatsen lämnats in eller så.
 
Jag skulle visserligen kunna greja med det nu, har inget bättre för mig. Men är så himla trött och uttråkad att jag istället målar om en kruka. Blir vit och fin istället för åskmolnsgrå.
 
På återseende.
 
Jag bakade mer bröd i fredags. Asgott.

RSS 2.0