Drömmer lite

2015-01-30 @ 21:49:00 ? Permalink ? Annat
Ikväll var planen att titta ikapp på mina serier, men istället trillade jag in på diverse olika charterhemsidor och drömde mig bort till en solig och varm vecka någonstans inom en snar framtid. Jag drömde så pass att jag faktiskt fick tummen ut och bokade tid för ett nytt pass.
 
Jag har gått utan pass det senaste året, tack och lov att jag hann ta körkort och hämta ut det innan passet gick ut så jag har något att legetimera mig med! Det trökiga är att till hösten måste jag väl fixa nytt pass igen för namnbytet (orsaken till namnbytet är däremot mega-awsome!) och en eventuell bröllopsresa över nyår. Ehe.
 
Men äh. Varför inte ordna så att det ändå finns ett klart utifall vi får för oss att dra någonstans i vår. Jag är så galet semestersugen så jag vet inte vad! Jag har ju aldrig varit iväg på solsemester utomlands någon gång.
 
Lånad bild från en av hemsidorna!

Helg igen

2015-01-30 @ 18:41:31 ? Permalink ? Vardag
Just nu sitter jag ihopkrupen i soffan med lite naturgodis och en chailatte och tar det lugnt. Det har varit ett par tuffa dagar nu. Jag stängde igår och hann lagom peta i mig en matlåda i personalrummet innan kvällsmötet började. Hem kom jag väl vid halv nio-tiden, vi såg ett avsnitt av Breaking Bad och sen var det bums i säng.
 
Imorse öppnade jag, trött tjej! Så jag hoppar över festen i kyrkan ikväll trots att det nog hade varit roligt att gå. Jag orkar inte.
 
R är iväg med några kompisar så det är bara jag, tvn och godisskålen hemma. Blir lite serier för mig ikväll och sen läggdags och modell massiv sovmorgon till nio imon hoppas jag (jämfört med att klockan ringde fem imorse så är det jättelänge!).
 
Planen imon är Ikea, Biltema, plugg och tvättstugan innan R:s föräldrar kommer ner på besök.
 
"Fredagsfika" fast igår, torsdag. Duktig kollega som bakat själv!

Måndagsslask

2015-01-26 @ 15:01:00 ? Permalink ? Vardag
Måndag eftermiddag, nyss hemkommen från jobbet. Jag gillar verkligen att öppna. Det är lätt att kliva upp  och komma iväg vid fem, mycket lättare än vid sjutiden konstigt nog.
Det jag inte gillar däremot är slask. Just nu faller det ren slask från himlen och jag är lagom blöt och bitter efter att ha slirat hem genom skiten.
 
Nu ska jag ägna mig åt min uppsats och äta rester från kalaset i fredags. Jag hoppas på att bli på bättre humör av resterna, trots att det inte alls är säkert att det fungerar. Men testar jag inte så får jag aldrig veta tänker jag!
 
Sammanfattningsvis, sur tjej.
 
 

RSS 2.0