Onsdag

2015-07-29 @ 23:04:11 ? Permalink ? Vardag
Nu är det i princip läggdags, har varit en bra dag idag. Har firat min älskades födelsedag och spelat spel med vänner för fjärde dagen i rad.

Tårta, fika, god mat och även hunnit med en sväng på golfbanan och ett möte med pastorn. Mycket trevlig människa! Vi har valt sista musiken och lagt upp själva vigseln. Nu ni!

Nu är det mindre än en månad kvar.

Pyssel.

Regnigt

2015-07-26 @ 10:51:58 ? Permalink ?
Har precis vaknat, har inte ens klivit upp ur sängen än. Hör hur regnet öser ner och åskan mullrar på avstånd.

Igår var jag på stan med min syster, hämtade ut ringen och köpte mig en sommarklänning trots att prognosen säger regn och 14-19 grader varmt hela semestern. Lite hopp måste en ju ha.

Idag är planen spelkväll några hus bort och ja, inte mer än så. Imon när lönen kommer in ska jag betala räkningar och hyran och sen köpa en ny resväska så jag har en hel att packa i inför bröllopsresan! 😃

Den blå har gjort sitt nu. Tung och trasiga handtag.

Snart snaaart semester!

2015-07-22 @ 19:33:58 ? Permalink ? Vardag
Jobbat stängning, cyklat hem fånigt långsamt i en lättare variant av duggregn och sitter nu inlindad i filten i soffan och glor på serie.

Berättade förresten inte vad jag tittar på, ser Gossip Girl från början. Såg någonstans i mitten på tv när jag bodde i skokartongen. Va en tjej på jobbet som pratade om den här om dagen så jag blev lite sugen! Avslutar dagen med så många avsnitt jag bara kan fastän det är soligt igen. 

Taggar semestern stenhårt! Stänger imon igen efter en episk utflykt och fredag är det öppning och tidig hemgång. Awsome!

Haha, inte alls trött och sliten! 

RSS 2.0