Planeringskväll

2015-03-30 @ 20:53:54 ? Permalink ? Bröllopet
Efter jobbet sov jag en sväng, hostar som en idiot, somnade sent igår och öppning på jobbet gjorde att jag helt enkelt behövde få sova 20 minuter på eftermiddagen :P
 
Sen jag vaknade har jag suttit i telefon med min planeringsassistent (aka Karin) och gått igenom lite checklistor inför bröllopet. Vi konstaterade att planeringen fortfarande är i fas och ägnade sen den sista timman åt att fila på festprogram och spåna lite idéer till festen, fantastiskt med lite input utifrån. Och Pinterest sen då, det är en dröm alltså! Snacka om att man kan hitta mycket!
 
Igår kväll gjorde jag en liten skiss på ett nytt förslag på vår hemsida och sitter nu och väntar på att R ska komma hem så vi kan lägga upp och göra iordning sidan lite. När den är klar och vi har fått ok från vår tänkta vigselförrättare så är det dags att posta inbjudningskorten! :D
 
Jag är peppad nu alltså! :D
 
 
On my way! :D
 
 

Pluggiskapitlet snart avslutat

2015-03-28 @ 16:14:32 ? Permalink ? Universitetet
Jag sitter med kompletteringen av mitt examensarbete just nu. Igår var det ju opponering och det gick faktiskt bra! :D Jag fick mycket fin kritik av både examinator och seminariedeltagare och arbetet steg massor i mina ögon! Jag var inte alls nöjd när jag gick dit och var säker på att få mycket att fixa, men kom därifrån med en (nästan) nöjd känsla i magen och bara några få punkter at fixa.
 
Jag har suttit typ 35-40 minuter idag och pillat med punkterna jag fick och är halvvägs redan. Det känns himla konstigt! Opponering och respondering godkänt och med all säkerhet får jag ett fint G på examensarbetet också. Håller utkik på LADOK den kommande veckan för de första två betygen och på arbetet får jag vänta ish tre veckor på att allt ska bli klart.
 
För att fira spektaklet käkade jag och Elli lunch på Texas och sen gjorde vi stan i Norrköping en sväng. Vi bokade också in några träffar längre fram så vi vet att vi inte tappar bort varandra :)
 
Troligen sista översiktsbilden, så här ser det ut prick nu iaf.

Klart!

2015-03-26 @ 18:28:56 ? Permalink ? Universitetet
Sedär vad jag kan få gjort på en dag! Tre sidor underlag till opponering färdigt, sitter och skriver ut allt nu och ska börja läsa igenom de andra två arbetena också. De får jag inte glömma bort!
 
Utöver skrivandet och läsandet idag så har jag rensat vardagsrummet och köket, dammtorkat alla fönster, hyllor och liknande ytor, städat badrummet och käkat. Plus en "lång" sovmorgon (klockan ringde 9 ist för 7!) på det. Bra jobbat idag alltså.
 
När jag har läst klart de andra två arbetena ska jag hoppa in i duschen och sen bara slappa resten av kvällen. Det ska bli skönt!
 
Medan jag gör det får ni kika på hur gårdagens våffelfrossa såg ut. Kombon Nutella och päron var to die for <3
 
Observera syltvulkanen.

RSS 2.0