Fredag

2015-05-29 @ 19:24:59 ? Permalink ? Vardag
Gårdagens bageri-experiment verkar ha gått hem hos kollegorna! Bitarna gick åt, men de lämnade en som jag kunde ta med hem till R så han också får smaka. Snällt! :)
 
Ikväll har jag absolut inget för mig, detsamma gäller imorgon på dagen (kvällen är iaf bokad!). Är sugen på att dra ett varv på stan eller svänga förbi Ikea och Plantagen på dan men är definitivt inte sugen på att åka ensam... Min tänkta date kunde inte, tråkigt nog! Jag var så himla sen med att fråga...
 
Funderar väldigt mycket på en sak också som jag inte riktigt vet vem det är jag bör prata med det om och det skulle vara skönt att kunna tänka högt med lite support i frågan. Klurigt. R får väl ställa upp lite senare ikväll antar jag.
 
Ingen bild idag. Men det gör inget, ni överlever nog ändå!
 
 

Bakat lite

2015-05-28 @ 22:03:45 ? Permalink ? Vardag
Någon sorts chokladkaka med vaniljgegga och kokos. Nytt experiment alltså.

Söndag

2015-05-24 @ 10:22:59 ? Permalink ? Vardag
Sitter i mammas soffa och känner mig något medtagen. Klockan blev efter ett innan jag kom i säng och för min del är det fruktansvärt sent. Jag började faktiskt nicka till redan vid åtta och fortsatte göra så tills Eurovision var slut.

Måns vann och det var helt rätt tycker jag! Han var i särklass bäst under kvällen.

Innan vi började titta hade vi gjort stan. Kollade in Rusta som just öppnat och Willys som flyttat. Köpte tacos till kvällen, åt lunch på ett fik på stan och sen gick vi nog i varje klädbutik vi hittade (typ tre) innan vi åkte hem.

Skoj dag med småsyskonen iaf. Idag åker jag hem till R, jag har saknat honom!

Hittade uppföljaren på bokhandeln i stan. Ny läsning på tåget, Wiie!

RSS 2.0