Onsdag

2015-11-25 @ 22:40:24 ? Permalink ? Vardag
Nya körkortet är här. Min bästa vän har blivit pappa. Tackkorten är beställda och har anlänt här hemma. Julklapparna är i princip klara, bara att slå in. Tvätten tvättad, lägenheten städad och lite halsont på det. 

Var toktaggad på kör ikväll men det blev litervis med te, några avsnitt Gossip girl och paketpyssel istället. Mysigt, men inte vad jag hade tänkt.

I helgen kommer R's föräldrar, det är första advent och jag har en hemlis på g. Avslöjar innan lucia om det blir av.

Nu är det läggdags för länge sedan, men är off på sovrutinen så är trött jämt utom just vid läggdags. Så klart! Nog klagat, livet är gott och jag har världens bästa älskling vid min sida.


Up's & down's

2015-11-19 @ 18:27:00 ? Permalink ? Vardag
Gårdagen var top notch, kvalitetsdag på jobbet med planering och reflektion, hem och vända för första körövningen på tre år (ish~)! Kändes svårt, ansträngande och tufft samtidigt som det var exakt så roligt som förut och kroppen kändes annorluda efteråt. Lite lättare, lite piggare (och lite stelare av träningsvärken xD ). Jag känner skillnaden fortfarande! Jag vill verkligen gå igen nästa vecka, peppen! Att jag inte vågat gå förut är ett mysterium. Nu är jag iaf fast :D
 
Idag var lite tuffare. Jobbade på avdelningen intill min vanliga för att kollegorna skulle kunna få ut sin kvalitetsdag och brandlarmet går pga fel på fläktarna i köket och vi blir tvugna att springa ut i regnet. Vikarier, barn och personal genomblöta lagom till maten. Hela dagen förskjuts med ca 30-45 minuter. Kommer hem, väntar och väntar på att R ska komma hem, kollar Correns hemsida och ser att stället vi brukar åka förskolebussen till med har blivit nedbränt. Känner som barnen i artikeln, ledsen i hjärtat...
 
Till råga på allt hade R glömt berätta om sin sena labb ikväll och jag har gått och varit helt nipprig och orolig över att det kanske hade hänt något eftersom han inte svarat på varken sms eller när jag ringt och den här dagen ännu är långt från över. Men nu precis ringde han och det var lugnt, han är på g hem i regnet. Så nu ska jag tömma kroppen på stress genom att dricka chailatte i soffan och se antingen Gossip Girl eller film. Återstår att se!
 
Bara sjungit ett fåtal gånger sedan Lucia 2010...

Körkort och slöhet

2015-11-16 @ 15:48:39 ? Permalink ? Vardag
Som bekant för en del bytte jag namn i samband med bröllopet. Det medföljde en masssa knöl med att få rätt namn på diverse kort, hos myndigheter och liknande. Först idag fick jag tummen ur och fixade med körkortet. Har varit för slö för att leta mig tvärs igenom stan för ett foto... Men nu kämpade jag mig genom regnet så det är ur världen till slut. Skönt.
 
Banken har uppdaterat av sig självt på internet men jag har kvar samma bankkort, de flesta av mina medlemsuppgifter på diverse ställen uppdaterar jag allt eftersom. Nu är det typ bara passet kvar att ordna, men det hanns inte idag. Ska snart tbax till jobbet.
 
Begriper inte hur mycket kvällsmöten, föreläsningar och liknande en kan ha på en termin. Det börjar bli lite jobbigt. Men jag ska kötta på den här veckan med möte idag och två timmar planering någong gång under veckan och sen njuta av en tidig hemgång på fredag :)
 
Nej, nu får det vara nog här. Nu ska jag vänta på att bli serverad middag, ta på mig byxorna igen (hoppas de har torkat nu!) och cykla tillbaka till jobbet. Heja!
 
Hade hellre parkerat i soffan med det här än att jobba två timmar till ikväll :P

RSS 2.0