Onsdag

2015-10-21 @ 18:32:51 ? Permalink ? Vardag
Nu är halva jobbveckan bakom mig, tyvärr ingen busstur idag med barnen men vi klarade oss bra ändå. Skrivit ett brev att lämna i en random brevlåda i skogen i hopp om att få svar från andra förskolebarn. Skulle vara jätteroligt!
 
Efter jobbet åkte jag och hälsade på mitt gamla ställe. Älskade ungar alltså! De kände igen mig och det var så himla roligt att få träffa dem igen! De berättade att de hade mailat mig och frågat om jag skulle komma och hälsa på snart och om de kunde få se bilder från bröllopet, men tyvärr fick jag aldrig mailet...
 
Men jag hade telefonen med mig och visade de bilder jag har fått skickade till mig och barnen blev så glada! Jag ska verkligen försöka att klämma in ett till besök någon gång, tidigare på dagen så jag hinner träffa fler barn och kollegor. Jag saknar dem!
 
Nu är det i princip dusch och krasha i sängen som gäller, kanske att jag läser något kapitel innan jag somnar men det återstår att se. Ovan med tidiga morgnar efter sjukskrivningen och mår därefter. Trött men med varmt hjärta
 
Barnen var rörande överens om att R inte var det minsta lik Robin Hood
och funderade över varför vi inte hade hunnit få barn än, haha. Bästa ♥♥♥♥♥
 
 

Söndag

2015-10-18 @ 14:58:57 ? Permalink ? Vardag
Vilar, försöker ta det lite lugnt. Penicillin-kuren avslutades igår vid lunchtid och jag har min sista dag som sjukskriven idag.

Tyvärr verkar örat inte vilja ge med sig. Fortfarande lock för örat och hör sämre än vanligt, till och från gör det fortfarande ont... Halsen är inte heller helt bra än. 

Kommer att ringa 1177 och höra med dem hur jag ska bete mig nu. Är ju uppenbarligen inte frisk än, men är jag arbetsför? Vet inte. Antar att det blir vc besök imorgon igen... Orkar inte vara sjuk mer nu.

Läst massor under veckan som gått.

Aj...

2015-10-12 @ 21:49:06 ? Permalink ? Vardag
Känns som om huvudet ska explodera när som helst nu. Var iväg till vårdcentralen idag och blev sjukskriven veckan ut. Öroninflammation, på båda sidorna...

Dessutom har jag något i halsen som det togs odlingar på plus att de tog ett blodprov. Är lite orolig över varför och vad de letar efter men hittar de något så kan de ju hjälpa mig. Känner mig lite duktig som fixade sticket (nålar är inte det bästa jag vet om vi säger så..) och att det faktiskt kom tillräckligt mycket blod den här gången, på första försöket! Wii!

Kanske är läge att testa på att ge blod igen? Blev avskriven för några år sedan eftersom jag var så svårstucken och det inte gick att få ur en hel påse. Värt att prova igen tycker jag :)

Nu ska jag tvinga i mig mitt penicillin, min hostmedicin och nån Alvedon, dricka ett ton vatten och sen sova tills det blir ljust! Godnatt världen!

Köpte rosor till mig själv i lördags, kändes lite bättre :)

RSS 2.0