Känner mig off

2015-09-23 @ 19:17:35 ? Permalink ?
Jag känner mig rätt så matt och ganska slut och är väldigt osugen på att blogga just nu. Känns ganska trist men så är det.

Kommer inte att stänga ner men blir eventuellt inaktiv en period. När det känns roligt igen och jag blir sugen så kommer det upp något här igen. Har ju bloggat sedan 2009 och innan dess skrev jag dagbok nästan varje dag sen så länge jag har kunnat skriva. 

Har funderat löst på att göra så igen ett tag, skriva för hand. Det var skönt att kunna fullkomligt tömma hjärnan på precis allt som hänt och skett och veta att Inga andra ögon än mina kunde se det. 

Men ja, så ligger det till. Tänker göra mitt bästa för att vara med här och nu och känna hur bra jag har det. Pusshej.


Nytt jobb, ny förkylning

2015-09-21 @ 19:39:07 ? Permalink ? Vardag
Snart två veckor in på nya jobbet har jag dragit på mig den obligatoriska förkylningen. Taggar i halsen, bullar i öronen och hosta, yrsel och illamående på det. Paarteeey! Men jag är ändå allmänt pigg och igång så det känns så dumt att vara hemma fastän jag egentligen kanske borde det...

Men annars rullar det på plats på avdelningen. Börjar få kläm på rutiner och alla namn, börjat komma igång med min planering och gått på första kvällsmötet idag. På fredag är det studiedag och jag minns lite flyktigt tiden då en sådan dag betydde ledighet och inte föreläsningar och jobb, haha. 

Nu sitter jag iaf hemma i soffan, invirad i en filt och med ett gäng ljus tända, R pluggar och allt är precis som vanligt. Rätt så fint ändå måste jag säga.

Workwork 

Bröllopet del 2

2015-09-20 @ 20:21:14 ? Permalink ? Bröllopet
Aningens ganska mycket senare än tänkt kommer nu del två! Wall of text, varsågoda!
 
När kyrkklockorna började ringa stog vi på "baksidan" av kyrkan fortfarande och fick skynda oss runt och hann väntade ut de sista ringningarna innan musiken startade och vi fick gå in. Jag blev toknervös av att se allt folk när vi kom ner längs altargången. Det var skönt att vi bestämt oss för att gå in tillsammans iaf! Väl framme visste vi bara ungefär vad som skulle hända och inte riktigt i vilken ordning men vi hade en toppenbra pastor som var tydlig med vad som hände och vem som skulle göra vad utan att det blev helt genomskinligt hur oförberedda jag och R kände oss. Topp! :)
 
Under solosångerna var det galet svårt att hålla tillbaka tårarna, de var där och sjöng för vår skull och det var så vackert. Samtidigt så var hela situationen så absurd med klänning, kyrka och hela släkten överallt att det var omöjligt att hålla styr på både känslor och kropp. När vi tagit oss igenom scermonin, fått på oss ringarna (eh, fått på mig ringen..) och vänt oss om kändes det som en halv evighet när vi bara stog och funderade när det var dags för oss att pussas och om/när utgångsmusiken skulle hopa igång. Men R tog initiativ till kyssen och precis då startade musiken. På vägen ut kunde jag verkligen inte hålla mig, tårarna bara rann. Vi gick ut och runt och in genom sidoingången och mötte alla utanför kyrkan. Det var helt fantastiskt att se alla som kommit för vår skull! Många kramar och foton senare hoppade vi in i bilen och åkte iväg till en liten badstrand för fotografering nummer två.
 
Under den fotograferingenen tog vi fina bilder i en allé, nere vid vattnet och några vid bilen, jag är verkligen jättepepp på att få se bilderna vid vattnet. I mitt huvud så måste de bara ha blivit bra! Har fått se miniatyrer av första fotograferingen och de var underbara! Vi var nog lite mer avslappnade också, nu var ju det "värsta" över och i stort sett bara det roliga kvar.
 
När vi fotat klart var det festdags så vi åkte raka vägen till festlokalen och blev mötta av alla gäster på gårdsplanen. De blåste serpentiner över oss och vi fick en fördrink innan vi gick in och satte oss. Festen bestog av god mat, några tal, lite lekar, många roliga filmer och en fantastisk tårta! När vi ätit klart av det konstverket fick vi veta att den var en bröllopspresent från mammas jobb, då höll jag på att börja gråta igen! Det är så svårt att greppa hur många fina saker alla gjorde för oss i samband med bröllopet och jag begriper inte hur det ska gå att tacka alla.
 
Redan vid tio, halv elva någon gång tackade vi för oss och gick mot bilen. Alla gäster ställde upp sig på två led med ett varsitt levande ljus och så fick vi gå mellan dem medan vi sa hejdå, tack och godnatt till de som var kvar. Vi svängde in hos R:s föräldrar och bytte om innan vi åkte till hotellet och badade bubbelbad innan vi kröp ner i den skönaste säng jag någonsin legat i. Med det så tog mitt livs hittills bästa/häftigaste/mest känslofyllda dag slut. Jag fick somna i famnen på mannen jag älskar allra mest!
 
    
  
 
     
Enbart lånade bilder eftersom vi inte hunnit få våra från Felicia ännu :)
Därav olika storlekar, många olika fotografer och FB inblandat :P
 

RSS 2.0