Anniversary

2016-08-29 @ 18:55:37 ? Permalink ? Vardag

Idag är det ett helt år sedan jag och R sa ja till varandra. Det är lite svårt att fatta, det har gått så fort! Har fortfarande inte vant mig med varken nya efternamnet eller att kalla R för min man! Så annat mot innan.

Då- soligt, 21 grader varmt, släkt och vänner, tårta och helt enkelt världens bästa dag!

Nu- regn, 18 grader, jobb, förkylning och barnsnor på tröjan!

Kontraster i livet är vad som gör det, helt enkelt.

Vi har fyllt året med TV serier, promenader, utflykter, resor, god mat, spel, gos, bad, tjafs, packande, cyklande och massa annat!


Linkomping

2016-08-09 @ 21:29:27 ? Permalink ? Vardag

Jobbat två dagar på min nya avdelning, försöker att bygga upp miljöer, skola in barn, orda med listor och lappar och köra ihop arbetslaget.

Fick en kommentar av en kollega idag att det ser ut som att jag mår bättre nu, gladare på något vis. Jag måste nog ändå hålla med. Trots att jag har fortsatt må svajigt under semestern och det har varit tufft de här två första dagarna så har jag ändå en positiv känsla längst där inne.

Jag har stöttande vänner, en stor och trygg familj, min soulmate och det känns som att jag är mer tillfreds med livet nu.

Nu slirade jag iväg all världens väg här, men öh. Jag ville egentligen skriva om min blå badbomb, gårdagens promenad-date, ridskolestarten nästa vecka och lite utflykter och besök här och där.

Garaget blev förresten jättefint. Köttade järnet och blev färdig en timma innan jag åkte söderut igen. Kom till och med ihåg att ta före- och efter foton 😜


Slutklämmen

2016-08-05 @ 10:35:57 ? Permalink ? Vardag

Nu har snart hela semestern gått. Jag har jagat pokémon så det står härliga till, igår kväll fick jag medaljen för att ha gått tio mil. Garaget börjar närma sig färdigt och jag har hunnit med att gå på bröllop, spelkvällar, åka på utflykter och att bara ta det lugnt.

Allt skrapande, skurande, målande och promenerade har gjort att jag känner mig rätt så sliten i kroppen. Saknar vår sköna säng, men var in och fick massage här om dagen och det var så skönt! Från topp till tå, rejält med knak och knådade muskler. Är fortfarande lite öm.

Dagen idag har jag planerat att fylla med måleri, gos med R, pokémon jakt, grillning och glass!


RSS 2.0